Friss képek és béta teszt infók a Red Alert 3-ról

  • Írta: Daks
  • 2008. február 15.
  • Hír
Link másolása
Welcome back, Comrade - olvasható a Red Alert 3 frissen fellőtt honlapján, melyen pár kép mellett megtudhatjuk, hogyan lehet jelentkezni a bétára.
Welcome back, Comrade - olvasható a Red Alert 3 frissen fellőtt honlapján, melyen pár kép mellett megtudhatjuk, hogyan lehet jelentkezni a bétára.

A Command & Conquer: Red Alert 3 holnapján egyelőre nem sok minden van, a hivatalos bejelentésen kívül csak három friss kép került fel, de legalább megtudtuk, hogyan lehet jelentkezni az ősszel esedékes zárt béta tesztre.

Ugrás a galériához

Ha minden igaz, akkor nem kell mást tennünk, mint megvenni eredetiben a Command & Conquer 3: Kane’s Wrath című játékot, a dobozában talált flyerrel pedig szeptember 15. előtt regisztrálni a programra. Válogatás nem lesz, mindenki automatikus meghívást kap majd a megjelenés előtti, néhány pályát tartalmazó multiplayer teszre.

Kíváncsi vagy a Red Alert 3 honlapjára?
Ugrás a www.redalert3.com
2.
2.
Racsika
Hű, nézzétek a vidit a hivataloson, coop kampány??? :D Szép lesz, kivéve annak, akinek nincsenek haverjai, akik rtsfanok... Egyébként kiváncsi lennék, ki rakta a galériába a nod, gdi meg talán scrin egységek renderjeit...
1.
1.
t.roli
Ha frissebb c&c híreket akartok akkor ezeket ajánlom:

cncnz.com /angol

cnchq.de /német

twhelp.extra.hu /magyar

cnctw.hu /magyar

commandandconquer.com /hivatalos angol

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...