Phil Harrison elhagyja a Sony-t

  • Írta: fojesz
  • 2008. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke, Phil Harrison tizenötév után lemondott, az első pletykák szerint az Atarinál kap majd munkát.
A Sony Computer Entertainment Worldwide Studios elnöke, Phil Harrison tizenötév után lemondott, az első pletykák szerint az Atarinál kap majd munkát.

Harrison 1992-ben csatlakozott a Sony csapatához, jelen volt mindegyik PlayStation-platform tervezésénél, továbbá neki köszönhető részben, hogy oly sokan fejlesztenek a Sony konzoljaira. Lemondása után helyét Kaz Hirai veszi majd át, hivatalos forrásból pedig nem tudni, hogy mit fog ezután csinálni: az első pletykák szerint az Atarinál dolgozik majd, ám ezt sem ő, sem az érintett cégek nem erősítették meg.
8.
8.
csocsojoco
Remélem az Atarinál a jó pozicióját arra fogja felhasználni, hogy tartva jó kapcsolatát a korábbi munkáltatójával, kicsit feléjük dolgozik, és mondjuk még a multiplatform fejlesztések is még jobban optimalizálva, kicsit előbb jelenjenek meg mint a konkurenciára....

Szóval Phil, ne feledd honnan jöttél, kicsit beszélj haza!!! Ha van eszed)



Ui.: Lehet hogy van ebben összeesküvés elmélet ténylegesen....

7.
7.
Aramisz93
#6: Azt kétlem, hogy a Sega bármikor is kiadna még egy konzolt.
6.
6.
huszti
sztem is elsz vmi új atari konzol...

tudtátok, hogy a sega is tervez vmi nextgen konzolt??
5.
5.
phutto
hirtelen azt hittem Paris Hilton XD
4.
4.
felegyi
Lehet már unta a Sonyt!Vagy volt egy új ötlete de nem engedték hogy megvalósítsa!Vagy még számtalan dolog van amiért lemondott!
1.
1.
SWBF2
valami új atari nextgen konzolon dolgozik majd :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...