Crysis Warhead - valami készül

  • Írta: Daks
  • 2008. március 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A CryTek a hét elején levédette a Crysis Warhead nevet, mint játék címet. A lépés érdekes spekulációkat indított a játék rajongóinak körében.
A CryTek a hét elején levédette a Crysis Warhead nevet, mint játék címet. A lépés érdekes spekulációkat indított a játék rajongóinak körében.

Először is érdekes, hogy a CryTek végezte a trademark megvásárlását, és nem az Electronic Arts, mint kiadó, de ez a játék szempontjából mondjuk lényegtelen is. Viszont találgatásra ad okot, hogy a Crysis Warhead vajon a trilógiának készülő sorozat második részének címe lesz-e, avagy az első epizód konzolos verziója. Tudni illik ugyanis, hogy a - többet közt Magyarországon is tevékenykedő - CryTek az utóbbi időben rágyúrt a Cry Engine 2 motor Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra való optimalizálásán. Kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle!
22.
22.
Dcrysis02
Mért nem igy van a Crysis is??A Trilógia első része kb mint a F.E.A.R..Még sehol sem tart a sztori.Most jön a nagyobb harc.
21.
21.
wolfpack92
21: Pont ugyanez az érzés fogadott engem is...

23: Igen, de a F.E.A.R. történetében pont az a jó hogy sok rejtélyes dolog van, elkezdhetsz fantáziálni az egészen... De még csak most jön a 2. rész (tényleges 2. rész =) és most fog kiderülni minden. A Crysis pedig tényleg csak a CryEngine2 reklámja, ahogy meg is mondták a frankót az EA-s srácok: nem filmet akartak csinálni hanem játékot. Engem személy szerint nem zavar ha egy játéknak nincs története, a Crysisnél pedig főleg, mivel a grafika, és a nagyon jó fizika adja meg a játékélményét... De a Far Cry 2 nagyobbat fog ütni az UbiSoft kezei alatt grafikailag, és a még a Crysisnél is szabadabb játékmenete miatt.
20.
20.
Dcrysis02
Hát a story felöl annyit,hogy nem könnyü kijönni egy épkézláb ötlettel a mai világban.Egy csomó dolgot elöttek már.Akkor az a baj hogy ezt már láttuk,meg egy pár embernek igyse-úgyse jönne be.és szerintem többet tudtunk meg a story-ból mint a F.E.A.R. esetében.Király game,de sz**t se tudtunk meg azon kivül hogy egy menstruáló kislány nincs jóban apucival.
19.
19.
amd33
Szerintem nem lessz csúnyább konzolokon mert pc-re szart se opimalizálták gamet vizsont konzolokra fogják jah és nem less szebb ps3-mon mindíg mondják hogy kijön a külömség a két konzol között azt eddig általába mindíg x360-on szebbek a gamek!:D
18.
18.
wolfpack92
18: A Crysist szerintem csak max grafikán lehet élvezni. Engem med-high grafikán le tudott kötni de az én fejemben meg az járt hogy milyen jó lenne ezt maxon játszani. jó... egy normális történet nem ártana meg neki de szerintem nem azon van a hangsúly, hanem a zúzáson, a tömeges gyilkolászásokon, a taktikád gyors kigondolásán (pl. kidönteni egy fát rá az ellenségre, vagy a teherautókra ami tele van a kis vágottszeműekkel =)
17.
17.
felegyi
Nemtudom hogy kiért van mindenki úgy oda meg vissza a Crysis miadt?!Nekem megvolt,kijátszottam!És nem jött be!Egyfolytában azt mondtam a fejemben hogy Jajj mikor lessz már vége?Higyjétek el ez lessz a konzolos versionnal is mármint ha lessz!
16.
16.
Dcrysis02
Hát valamennyit butitanak rajta.Még a pc-s verzióban is más shader-ek dolgoznak,mint amit előzőleg igértek.És a régebbi shader-ek gyönyörűvé tették a játékot,de tudom hogy a gépemet megerőszakolta volna úgy a game.Kétségkivül szép lesz.X360 meg PS3 szép,nem PC szép.és ezek közül nemtudom melyik viszi a pálmát,mert tudnak szépet produkálni pl:Assassins Creed...
15.
15.
Xabinho87
14.
14.
JBaker91
lehet h most hülyeséget mondok de egy másik oldalon azt olvastam h az ea betervezett valami crysis ep 1-et augusztusra. ami nagyon úgy néz ki h egy kieg (nem folytatás habár nem tom mi külömbség). Cevat Yerli egypk azt mondta hogy lesznek ilyenek de majd csak akkor ha a magyar stúdió kész mert elvileg ők csinálják. de ez lehet h csak kamu.
13.
13.
Kriccs
És zerinted elfut akadás nélkül egy átlag PC-n? ;) Azért kell optimalizálni, hogy ne akadjon.
11.
11.
coderman
Csak akkor kell butítani rajta, ha nem tudják kellően kioptimalizálni :) Mert egy mai átlagós árú pc-t egy konzol lazán lealáz. (konzol: 3-4 mag, átlagós pc: 2mag)
11.
11.
coderman
Csak azt nem tudom miért írtam kétszer is hosszú ó-val az átlagost :)
10.
10.
Xabinho87
9: "Főleg a ps3-as verziónál" Attól, hogy jobb hardver van a ps3-ban nem képzeled, hogy szebb lesz az xboxos verziónál? Egy Crysisnál nem hinném, hogy hagyná a Microsoft.
9.
9.
demon68
Dcrysis02: mért kéne butítani rajta? főleg a ps3-as verziónál
8.
8.
reaper.1911
Végre 1 játék ami PC-n sokkal szebb lesz mint konzolon!:D

Hajrá CryTek csak így tovább!
7.
7.
ironwill
"... CryTek az utóbbi időben rágyúrt a Cry Engine 2 motor Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra való optimalizálásán" - ez a mondat, csak nekem furcsa?



"CryTek az utóbbi időben rágyúrt a Cry Engine 2 motor Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra való" *optimalizálására... talán így.



Egyébként meg... hurrá! :)
6.
6.
Dcrysis02
Kiváncsi vagyok mennyit kell butitani a motoron.Ezt azért megnézném.
5.
5.
amd33
Én meg vagyok győződve higy x360 és ps3-ra is lesz Crysis:D
2.
2.
girgosz
PS3-mas verzával kapcsolatban rengeteg hír volt már, de a Crytek eleinte cáfolta. Lehet, hez lenne az?
1.
1.
ChainGun112
ez már hír

köszönöm szépen erre vártam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...