Dark Sector - a megjelenés előtti utolsó trailer

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 22.
  • Videó
Link másolása
Március 25-én, kedden jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Dark Sector, melynek megérkezett a megjelenés előtti utolsó trailere is.
Március 25-én, kedden jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a Dark Sector, melynek megérkezett a megjelenés előtti utolsó trailere is.



A Dark Sector-t eredetileg PC-re is fejlesztették, ám a Digital Extremes végül leállította a projekt fejlesztését számítógépre - ezt a konzolos játékosok még lenyelték volna, az viszont már nekik sem tetszett, hogy a játék hónapról-hónapra, félévről-félévre késik. Nagy pillanat következik tehát, régóta várjuk a Dark Sector boltokba kerülését - bízzunk benne, hogy jól sikerült a végleges változat!
18.
18.
jovo
félelmetesen jó játék
17.
17.
Dr Kratos
Sztem nagyon faxa lessz ez a cucc !
16.
16.
kasy
Domasi, ez nekem is eszembe jutott. Sőt, azzal is tisztában vagyok, hogy mikor elkezdték fejleszteni a játékot lila fingjuk nem volt a PS3 teljesítményéről és lehetőségeikről. Ez is okozhat bonyodalmat. De én bizakodó vagyok.
15.
15.
Chocho
Uramisten, ez mióta késik! Még a legelső infót róla egy 2001-es (!!!) újságban találtam...
14.
14.
drip
ez kijön pc-re??? Ja és egyetértek az előttem szólókkal ki az a hülye aki azt mondja a GoWra h unalmas??!
13.
13.
dodee
Egyetértek,aki azt mondja a GoWra,hogy unalmas az nem is játszott vele igazán,a DS ránézésre baromi jól néz ki a játekmenettel sincs gond:)
12.
12.
tjames
Sok tesztben az olvasható hogy ugyanolyan uncsivá válik idővel mint a GoW. Hogy ez is, csakúgy mint az, gyakorlatilag csak gugol, gő, gugol, lő. Hát én nem értem ezeket az embereket. GoW az egyik legjobb TPS ! ! ! Ha azt a szintet hozza ez is akkor BIZTOS hogy nem fogunk csalódni, nagyon faja lesz! A GoW-ot 5x vittem végig, s ha ezt is beszerzem, lehet erre is ez a sors vár :) Bár most nem veszem meg, most, a már korábban megjelent AoT előnyt élvez, de ez sem ússza meg kezeimet :)
11.
11.
reaperboy
Klafa,csak valahogy nemígy képzeltem el :D
10.
10.
dodee
De kúúúúúrva jól néz ki!!!!!Jöhet:D
9.
9.
Gula
hogy az a ............... pedig pc n is lett volna érdeklődő nem tartom joötletnek hogy lefujták de valszeg később pc re is lessz és ha szerencsénk van extra pályák is lesznek hozzá
8.
8.
Domasi
8: Épp ezért lesz sztem rossz, mert ez volt az első olyan játék amit PS3-ra fejlesztenek, legjobb esetben is csak ellopják az ötleteket más PS3-mas játékból
7.
7.
kasy
Télleg elég jó játékra számíthatunk, főleg annak tudatában, hogy konkrétan ezt a játékot kezték el fejleszteni PS3-ra ELŐSZŐR. Ráadásul még jóval konzol megjelenése előtt. Azóta igencsak volt idő csiszolgatni.
6.
6.
Thaddeus
A végén a "heroes aren't born"-nál azthittem Iron Man... Deja vu.
5.
5.
metafenomÉN
Nem volt utolsó trailer előtti utolsó trailer :)

Emberek ez valami nogyon jó!!! Jó grafika és emellett a többi sincs elhanyagolva nagyon jó egyedi világ kidolgozott minden részlet jó sztori egyszerűen nagyon jó... (csak ne ó istenem add hogy ne legyen túl rövid!)
4.
4.
Halfer
Ez a trailer ez valóban ütős volt. Igazából én eddig a percig azt hittem, hogy jön PC-re, túlságosan nem követtem nyomon a fejleményeket. Most már sajnálom, hisz ahogy elnézem kapunk egy Infernal 2-t Gow köntösben :P
3.
3.
djdonci02
Remélem úgy lesz mint a Gears of War és később PC-re is lessz!!!
1.
1.
Shagy
ffúúú várom már kb 1 éve:D ideje lenne a jövő héten már tolni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...