2010-ben jön a Gears of War alapján készült film

  • Írta: fojesz
  • 2008. március 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Körülbelül egy éve tudtuk meg, hogy film készül az X360-ra és PC-re megjelent Gears of War alapján, mely a legfrissebb hírek szerint 2010-ben kerül mozikba.
Körülbelül egy éve tudtuk meg, hogy film készül az X360-ra és PC-re megjelent Gears of War alapján, mely  a legfrissebb hírek szerint 2010-ben kerül mozikba.



A szélesvásznú Gears of War adaptáció forgatókönyvét a Collateral - A halál záloga, illetve a Kisiklottak című filmekről elhíresült Stuart Beattie írja, míg producerként Marty Bowen és Wyck Goldfrey fognak bábáskodni az alkotás mögött. Beattie jelenleg is keményen dolgozik a film történetén, illetve a producerek elmondása szerint a rendezőt is megtalálták már. A forgatókönyvnek a jövő év elejére kell elkészülnie, hogy a film elkészülhessen a 2010-es esztendő nyarára.
10.
10.
[HUN]ter
jipíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí már varom a filmet meg a második részt
9.
9.
Dcrysis02
És ezekben ugye az a legsz*rabb hogy MINDIG belepiszkálnak a sztori-ba.Áh játszottak vele változtasuk meg.Csak azt nem veszik észre hogy amint változik,egy baromi jó történetből egy kalap sz*r lesz.Játszanak vele 4millióan,a többi milliárd meg kap egy szar filmet az izgalmas játék helyett.
7.
7.
Dr Kratos
Akkora remélem már kitoljuk a 3. részt is 360-on !
5.
5.
metafenomÉN
4.
4.
PurpleRose
3.
3.
Kenny_666
lol és mi lesz 3000-ben? :))
2.
2.
core2tomka
Hajrá! Hajrá! Hajrá!!!! Reméljük nagy sikere lesz, nem ugy mint a többi játékadaptációnak...:)
1.
1.
young buck
Elég messze van még!!de biztos jó lesz!!!;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...