Alone in the Dark - hamarosan demo érkezik

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 14.
  • Hír
Link másolása
Az Infogrames/Atari hamarosan meglepi a játékosokat a legújabb sikervárományos játékuk, az Alone in the Dark kipróbálható verziójával.
Az Infogrames/Atari hamarosan meglepi a játékosokat a legújabb sikervárományos játékuk, az Alone in the Dark kipróbálható verziójával.


A túlélő horrorok legújabb tagja, az Alone in the Dark a New York városában található Central Parkba kalauzolja el a játékosokat, ahol megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Főhősünk feladata, hogy élve megússza ezt a nem mindennapi kalandot és ne ragadják el a félelmetes lények, akik az életére törnek. A kiadó sokat remél ettől a játéktól, amelytől jövendőbeli sorsuk függ: ha ezzel kudarcot vallanak, akkor lehúzhatják a redőnyt, bár eddig minden jel arra mutat, hogy megfelelő munka kerül ki a kezük közül. Május elején meglátjuk, mire is számíthatunk borzongás terén.
4.
4.
dareal
Update on the demo: X360 demo will be released at around launch (currently, the release date is set for 20th June in Europe). No confirmations on other formats.



Apologies, I was given incorrect information.



szal az x360 demó fix, a többiről még nincs hivatalos jóváhagyás.
3.
3.
felegyi
Én is még emlékszem a Doomra! WASD+num bill. nyilai asszem:)!

És am lessz PC-re is demo???
2.
2.
dareal
jó lesz, várom nagyon.



2: jaja, igazából minden kontroller és irányítás megszokás kérdése.

nekem anno egy cimborám már a doom-ot wasd+egér párossal játszotta, néztünk is rá, hogy mé' jó az, full kényelmetlen lehet. oszt idővel, mikor az fps-ek full 3d-be léptek át, és az irányítás by default ezen kiosztás volt, nos így már mindenki átszokott arra. sőt, most már minden játékot wasd-re állítok, a kurzormozgató nyilakat már nem is tom, hogy milyen régen alkalmaztam játékokban :)
1.
1.
tjames
Bourne demo is, ez is? SZUPER MÁJUS LESZ EZ!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...