Gothic 4 - új név, új színvilág

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Új névvel és új színvilággal üdvözölhetjük az új Gothic epizódot. Sajnos a széria utóbbi darabja hagyott némi kivetnivalót maga után, talán a negyedik rész jobb lesz.
Új névvel és új színvilággal üdvözölhetjük az új Gothic epizódot. Sajnos a széria utóbbi darabja hagyott némi kivetnivalót maga után, talán a negyedik rész jobb lesz.

Ugrás a galériához

A Spellbound által fejlesztett RPG szakít a hagyományokkal és nem egy, hanem egyenesen két különböző verzióban fog megjelenni a világ két különböző pontján. A Piranha Bytes által készített Gothic epizódok egy teljesen egyedi, kicsit kopottas, kicsit darkos színvilággal örvendeztette meg az RPG szerelmeseit, ám úgy tűnik, ez az amerikai játékosok szívét nem dobogtatta meg. Miután az új rész jogai a Spellbound csapatához vándoroltak, a kiadó JoWood elvégzett egy közvélemény-kutatás, aminek a következtében két verzió készül a Gothic negyedik részéből, az egyik az európai piacra szánt változat, amely a Gothic 4: Arcania nevet viseli és megőrzi a régi részek komor hangulatát, a másik verzió pedig az amerikai piacot veszi célba, élénkebb színekkel ékeskedik majd, s a címe pedig Arcania: A Gothic Tale lesz. Érdekes húzás, hogy mindkét ízlésvilágnak megpróbálnak megfelelni, reméljük hamarosan néhány videón is megszemlélhetjük a játékot.
5.
5.
LonGleY
Nekem mondjuk ez szimpatikus, hogy a normálisabb, nem túlszínezett verziót is hagynak. A legtöbb új játéknak az a baja, hogy túlságosan konzolos, túlságosan színes, ezáltal nem csak a realitás és a játékélmény is erősen megcsappan.
4.
4.
Ghost
A megjelenési dátum még ismeretlen, talán 2009 vége, esetleg 2010 eleje. Odébb van még sajnos.
3.
3.
CB
Mkor jön ki a game???
2.
2.
kenny22
remek... akkor az európai verzió megvételre megy, az amcsi verzió meg letöltésre :D dupla élvezet :)
1.
1.
LiMiT
Haver oda van a Gothicokért. Tuti örülni fog hogy marad "színtelen" :D Szerény személyem nem szereti az ilyesféle gémeket. :) Volt már olyan játék amit így csináltak? Én nem emlékszek. Kíváncsi leszek hogy milyen lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...