EndWar - a végső háború

  • Írta: Ghost
  • 2008. május 28.
  • Videó
Link másolása
A Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar fejlesztői újabb videóval kedveskednek a játékosoknak, amely megteremti az igaz háborús hangulatot.
A Tom Clancy nevével fémjelzett EndWar fejlesztői újabb videóval kedveskednek a játékosoknak, amely megteremti az igaz háborús hangulatot.


Augusztus 23-én érkezik az Ubisoft gondozásában készülő legújabb stratégia, amelyben a harmadik és egyben végső világháborút vívhatjuk meg az emberek között. A különleges hangvezérlésnek köszönhetően rengeteg játékos érdeklődését felkeltette a játék, a legújabb trailer erre még rá tesz egy lapáttal. Reméljük ez az újfajta vezérlés tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek tűnik, és egy remek stratégiát kapunk.
5.
5.
Gyurk
"A különleges hangvezérlésnek..." Mifféle hangvezérlés? Ez engem is érdekel.:D
4.
4.
Aramisz93
Hát mondjuk az igaz, hogy ha kitörne a III. világháború a fél világ elpusztulna...csaj úgy dobálnák egymásra az atom, meg a hidrogénbombákat
3.
3.
yousif
nem teccik a grafik, szreintem gyenge... meg milyen má hogy egy egész ezred fut végig vhol.... bakker odarakok pár tankot, meg helikpotert csak és végezenek az ehésszel 10 mp alat... nah midengy



nem teccik
2.
2.
juhaszroli
Hát van hasolnóság...én szerettem a World in Conflictot, 3x vittem végig. :)
1.
1.
wildláma
nálam most ennél a trailernél vesztette el a varázsát! Nekem a World in Conflict jut róla eszembe, és én ha tehetem akkor inkább company of heroes-os vagyok mint world in conflict-os!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...