Dungeon Siege 3 - az egyszerűség jegyében

  • Írta: Ghost
  • 2008. június 7.
  • Hír
Link másolása
Chris Taylor, a játék atyja elhintett néhány információt a készülő harmadik részről, többek között azt, hogy a játékmenet egyszerűsödni fog az előző részhez képest.
Chris Taylor, a játék atyja elhintett néhány információt a készülő harmadik részről, többek között azt, hogy a játékmenet egyszerűsödni fog az előző részhez képest.


A Dungeon Siege a szerepjátékok műfaját szaporítja két résszel és néhány kiegészítővel. Ahogy az lenni szokott, a Gas Powered Games csapata nekilátott a harmadik epizód elkészítésének, amelyben néhány változást is szeretnének eszközölni: ilyen például az, hogy csapat helyett ezúttal csak egyetlen karaktert irányíthatunk, sorsa a mi kezünkben van. Chris Taylor elárulta, hogy ezzel is szeretnék kicsit egyszerűbbé tenni a játékot. A megjelenés még odébb van, mivel a stúdió jelenleg a Space Siege nevű RPG-n dolgozik, amely hasonló lesz a Dungeon Siege-hez, de a világűrben játszódik. Úgy tűnik egyre több fejlesztő kezd abba az irányba fejleszteni, hogy minél könnyebb játékot készítsenek, csak végül nehogy átessenek a ló túloldalára.
12.
12.
Optimus Prime
Az egyetlen fantasy játék, amit szeretek. Bár mégcsak a demókat játszottam rongyosra, egyszer tuti beszerzem.

Én nem érzem ezt butításnak. Inkább lefokozák sima RPG-re, egy custom karakter és kész. Vagyis, mint sok FPS-ben egyszemélyes hadsereg leszünk. XD
11.
11.
LonGleY
Szomorú hír, dehát a retardáltakban van a legtöbb pénz...
10.
10.
Mobalint
Felegyi hidd el én is megvenném a játékokat, ha lenne fölösleges pénzem. De mivel ez nem így van, ott a warez. Tudom ez nem helyes, de ez van, és ezzel sztem még 1 páran így vannak.
9.
9.
MT Raze
A DS eddig se volt 1 bonyolult játék, nemtom minek butítják le ... A csapat rendszer meg abszolute jól volt megcsinálva, szóval ha nem pótolják valami kewl cuccal akkor csak maguk alatt vágnak fát.

8.
8.
peterpal7
Ez a stílus nem fog meg...



A Demigod-al mi a helyzet?
7.
7.
felegyi
Amíg hazánkban és sok más helyen elterjedt a warez, addig az USA-ban minden játékot meg vesznek! Mivel ott veszik, itt alig ha addig az ő kívánságuk szerint fogják a játékokat csinálni, ha könnyebb játékot akarnak megkapják, a többi le van szarva mert ők megveszik mi nem!
6.
6.
temes69
maedve: teljesen igazad vam.
5.
5.
maedve
Kellene hardcore meg könnyített kiadást csinálni. Lámák majd vegyék a könnyítettet. Kezd elegem lenni abból, hogy mindent lebutítanak a hülye amcsi hamburgferzabálók értelmi szintjére.
4.
4.
maedve
DS-t én multiban toltam főleg, de csapatban volt élvezetes a single is.
3.
3.
Gula
1: a DS2 ben is tették a dolgukat nem volt gond (az egyet nem nyomattam)
2.
2.
Kocsis92
Hülyeség. Minek vesznek el bármit a DS-ből?? úgy volt jó ahogy volt. Negatívan fogadom ezt a hírt. Pedig az eddigiek nagyon tetszettek
1.
1.
LiMiT
Nekem bejön hogy csak 1 karakter lesz. Nem szeretem ha többet kell irányítanom. A KotOR 1-2 be tetszett csak, ott nem én mondtam hogy micsináljon, csak tette a dolgát...gyakott :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...