Tölthető PC-s Race Driver: Grid második demója

  • Írta: Daks
  • 2008. június 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Codemasters kiadta a PC-s Race Driver: Grid második kipróbálható verzióját. Az eBay Motors által támogatott új demóban két pályán száguldozhatunk izomautónkkal.
A Codemasters kiadta a PC-s Race Driver: Grid második kipróbálható verzióját. Az eBay Motors által támogatott új demóban két pályán száguldozhatunk izomautónkkal.


Noha a játék hónap elején már megjelent, aki még nem döntötte el, hogy megvegye-e, az mindenképpen próbálja ki az új próbaverziót, hiszen remek szórakozást ígér ez is. A 689 megás csomagba két pálya és egy autó került bele, a letöltés az alsó linkek egyikéről máris indítható.

Race Driver eBay Motors Demo letöltés:
Action Trip
Atomic Gamer
FileFront
Internode Games
PixelRage
11.
11.
killi
Gyönyörű a grafikája, de ez a szarfos fizika ez most komoly, vagy csak én vagyok nagyon béna? Ezt lehetetlen irányítani.
10.
10.
krifi.p
nem tudja v. ki ,hogy a demo mejikről jön gyorsabban lefele ?

9.
9.
nameless
Én már végigvittem a Grid Worldben lévő összes Race Eventset, de azt nem tudom, h a Driver Offersek elfogynak-e egy idő után?? Esetleg ha valaki megmondaná... =)

Mellesleg tényleg elég jó játék lett!!! Bár több roncsderbit tehettek volna bele..
8.
8.
k_mark93
Ha valaki még nem döntötte el h megvegye-e,akkor azt ajánlom ne habozzon,nagyon jó játék!!!Igaz h nem egy profi szimulátor de annál jobb arcade autókázás!Nekem is megvan és azt kell mondjam,rohadtul hosszú a játék,egy csomó bajnokság,futam,Le Mans stb...:D
6.
6.
tyler001
én már tolom nagyba és nagyonkész játék :D nekem bejön ::PP van benne minden LEMANS tol kezdve az éjszakai versenyig minden :D:D (Roncsderbi) :D:D nagyon faja gém
4.
4.
Metal fiú
Már meg jelent tejes verzióban :D

4.
4.
Metal fiú
3.
3.
Daks
pár nap és jön a teszt is!
2.
2.
suti_88
1.
1.
Optimus Prime
Ebben a demóban milyen autók vannak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...