Wolfenstein - az első képek

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 13.
  • Képek
Link másolása
A tegnapi bejelentés után megérkeztek az első képek is a Raven Software által fejlesztett Wolfenstein játékról, amely PC, PS3 és X360 platformokra készül.
A tegnapi bejelentés után megérkeztek az első képek is a Raven Software által fejlesztett Wolfenstein játékról, amely PC, PS3 és X360 platformokra készül.

Az FPS játékok kedvelőinek egyik kedvence hamarosan visszatér, hogy B.J. Blazkowicz bőrébe bújva ismét felvegyük a harcot az okkultista németek ellen. Az új epizódban már nem csak fegyverekkel, hanem különleges képességekkel is harcolhatunk és egy hatalmas város lesz majd a játszóterünk. Segítőkben sem lesz hiány, így minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkezik az egyszerűen csak Wolfenstein címet viselő játék.
20.
20.
wolfenstein
ha a grafika nem is akkor a hangulaton lesz a főszerep, el nem tudom képzelni hogy 1 wolfenstein game rossz legyen. ha érdekel a játék akkor nézz el ide: http://wolfenstein.honlapepito.hu/
19.
19.
KratoS
Szerintem ez nem IDtech5.



A varázslásos dologgal kapcsolatban nincs semmi gebasz, hihetetlenül okkultista volt a felső vezetés, az SS-nek volt okkultista különítménye, a végső cél a mágia hasznosítása lett volna fegyverként....( :) és ez komoly)

De a játék sztorija szerint akkor a szövetségesek még okkultistábbak lettek, mert nekik ez sikerült is.. :D
18.
18.
Drider
Ez már Id Tech 5??? :O Érdekes... pedig nem tűnik szebbnek egy COD4-nél, vagy egy Doom 3/Quake 4 párosnál :( Úgy tűnik a srácok inkább a Mars felületének/belső sci-fi tereknek a megjelenítésében jók, ahogy a RAGE-nél is a techdemo-ban.
16.
16.
bitbandita
Azért szar minőségűek a képek mert ezek scannelt képek, és ezért is olyan "régi film szerű"-ek a képek, szal nem olyan lesz mint a Stubbs...
15.
15.
tombar
nekem az első sem tetszett. asszem ez sem fog. 100X mohaa. bár ez my opinion
14.
14.
Glek
Aki azt mondta, hogy szar grafikája lesz, az gondolkozott is azelőtt, mielőtt írt volna? :P ID Tech 5. Gondolom nem mond semmit akkor. :) Ez nekem bőven elég garancia, hogy az egyik legszebb játék lesz.
13.
13.
Drider
Jah, Stubbs a Zombi :D Egyébként tényleg hasonló hangulata lesz (régi filmszerű effektek)
12.
12.
FeroxX
ha lesz benne robot náci, meg zombi náci akkor tuti nyerő nálam ! :D
11.
11.
pjoco
Elég szar minőségü képek! Szóval biztos hogy szebb lesz! Nem kell félni!
10.
10.
intel
remélem nem ilyen játék lesz grafikai szinten mint ahogy a képeken lehet látni
8.
8.
Csoola
a Raven Software neve nekem elég... ütös lesz, mindenki meglássa
7.
7.
felegyi
Máe csak azért is meg fogják venni mert 1 próbát megér!
6.
6.
robman
ki szerint lesz nagy sikere ? szerintem a népek elfogaggyák !
5.
5.
Csokis
4.
4.
ATi0021
Kíváncsi leszek a különleges képességekre. Remélem az E3-mon kiadnak róla videót is. Lehet túl nagyok az elvárásaim vagy csak a képek minősége miatt van, de én jobb grafikára számítottam. Ma amikor először megláttam az n4g.com-on a képeket azt hittem, hogy kamu, főleg hogy egy nagyobb gamer oldalon nem láttam kint hírnek.



1: Ma láttam egy külföldi oldalon is ezeket a képeket és ott 2009-et írtak a megjelenésre.
3.
3.
suti_88
A képek alapján nem vagyok meggyőzve, az alapján meg pláne nem, hogy van dimenziókapu, meg supernaturális képességünk. Maradtak volna meg az RtcW nyomvonalnál...
2.
2.
Domasi
meg hogy milyen játékmotor lesz alatta
1.
1.
szuki
jó lenne tudni mikor adják ki:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...