Shadow Harvest - érdekességek a háttérsztoriról

Link másolása
Az idén bejelentett Shadow Harvest 2009 tavaszán jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, két főszereplővel és egy jövőben zajló történettel.
Az idén bejelentett Shadow Harvest 2009 tavaszán jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra, két főszereplővel és egy jövőben zajló történettel.

  

Az Atari és a Black Lion Studios elárult egy kicsit a történetből, továbbá szó esett a főszereplők beállítottságáról is. A játék története 2025-ben kezdődik, mikor az amerikai ügynökségek rájönnek, hogy a világ diktátorainak és lázadóinak kezébe jutott a legújabb amerikai fegyverzet. Felkérik az ISA-t,a z Intelligence Support Activity-t, hogy próbálják megfékezni az országból illegálisan kijutott fegyverek további terjedését.



Miután Szomáliában felbukkant egy újabb fegyver, Myra Lee és a Delta Force egyik tagja, Aron Alvarez elkezdik nyomozásukat. A történet folyamán kiderül, hogy nagyobb összeesküvésről van szó, mint hitték, így az ISA-ban külön csoport, alakul Shadow Harvest néven a probléma megoldására.



Míg Myra inkább a lopakodás híve, Sam Fisherhez hasonló mozdulatokkal dolgozik, addig Aron inkább a nehézfegyverek társaságában érzi jól magát. A játék folyamán bármikor cserélhetünk a két ügynök között, szituációtól függően. A játék az Ageia PhysX-re, a DirectX 10-re és az Ermergent Gamebryo SDK-jára fog épülni, így fantasztikus képi világot kölcsönözve a játéknak. Az év eleji Xbox 360-as és PC-s bejelentés dacára egyébként úgy látszik, már csak PC-re fog megjelenni a játék - a döntés okát még nem fedték fel.
4.
4.
Glek
Ez nekik hypeolni való, Ageia P-s, meg DX10-es tákolmány? LOL... Nem vagyok grafika b*zi, de, ha nincs jó grafikája, akkor legalább ne hypeolják úgy. :/ Így képről szentem röhejes, hogy a sok blur-on kívül nincs semmi a képernyőn. A story az lehet még jó, bár nálam a TPS nézet nagy fekete pont. :) Atari sem olyan, hogy ha meghallom, sikítva rohanok a boltba... Nah majd meglátjuk mit tudnak felmutatni. :)
3.
3.
Dentis 360
Ez a képi világ egy kicsit a mostani MGS 4-re hajaz nem?Mondjuk egyelőre semmi igéretes nicns eben a projektben.....:(
2.
2.
Aramisz93
ITt aztán van Motion BLur dögivel. Szerintem ez már kicsit sok is.
1.
1.
I
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...