Premier screenshotok a Star Trek MMORPG-ből

  • Írta: Daks
  • 2008. július 28.
  • Képek
Link másolása
Ma délutánra már be is futottak az első képlopatok a tegnap leleplezett Star Trek Onlineból. A játéknak emellett elindult a hivatalos honlapja is.
Ma délutánra már be is futottak az első képlopatok a tegnap leleplezett Star Trek Onlineból. A játéknak emellett elindult a hivatalos honlapja is.

A 25. században játszódó sci-fi sorozat jövőre első ízben debütál majd MMORPG formában, de aggódni nem kell, a City of Heroes és a City of Villains játékokat jegyző Cryptic Studiosnál jó kézben van a cím. Az alsó linken elérhető hivatalos Star Trek Online weboldalon található egy visszaszámláló, mely valószínűleg az első trailer megjelenésének napjára van állítva - ám míg ez nem érkezik meg, következzenek a premier screenshotok!

Hivatalos Star Trek Online oldal
StarTrekOnline.com
6.
6.
SWBF2
4.
4.
dareal
1: sajna, az eddigi infók szerint csak pc. nekem ugyan pc-m van, de sokakkal ellentétben én inkább annak örülök, ha valami minden platformra elérhető.
3.
3.
Optimus Prime
Én is épp ma klikkeltem a hivatalos lapjára, ahol eddig csak egy Starfleet logó és comin soon felirat díszelget. 25. század. Ezzel megoldódott minden. Teljesn új és egyedi era. Csak ne olyan szörnyűséget alkossanak, mintaz Enterprise volt, mert Roddenberry forogni fog a sírjában. :S
1.
1.
Xabinho87
Egész szép a grafikája. Így hogy érkezik next gen konzolokra, felkeltette az érdeklődésemet.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...