Quake Live - képek, infók és érdekességek

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 1.
  • Hír
Link másolása
A tegnap kezdődött Quakecon keretében új információkat tudtunk meg a böngészőben futtatható Quake-ről, sőt új képeket is kaptunk kedvencünk "új részéről".
A tegnap kezdődött Quakecon keretében új információkat tudtunk meg a böngészőben futtatható Quake-ről, sőt új képeket is kaptunk kedvencünk "új részéről".

 

Nem véletlenül használtunk idézőjeleket: John Carmack is hangsúlyozta, hogy a Quake Live nem folytatása lesz a Quake-sorozatnak, és nem is egy új Quake Arena projektről van szó. Állítása szerint a Quake Arena 2 sorsa a Quake Live sikereitől függ, ha tehát a rajongóknak bejön az ingyenes, böngészőben futtatható lövölde, akkor elkezdenek gondolkodni a folytatáson. Szintén e címtől függ a Wolfenstein: Enemy Territory jövője is. Carmack elárulta, miután végeztek a Live-val, ránéznek egy picit az Enemy Territory-ra is. Persze nem valószínű, hogy világháborús kedvencünk úgy végzi, mint a Quake: a nácik és a kólareklámok nehezen tűrnék meg egymást. 

Ugrás a galériához

Végső érdekességként árulta el, hogy miért váltottak címet, hiszen tavaly Quake Zero néven jelentették be az FPS-t. Történt ugyanis, hogy a bejelentés után kiderült, a Quake Zeróhoz kapcsolódó domain címeket már lefoglalták, s miután egy böngésző alapú játék esetében nagy jelentősége volna a pontos címnek, dönteniük kellett, hogy megveszik-e az illetőtől a domaint igen busás áron, vagy inkább nevet változtatnak - a fejlesztés korai stádiumában nem volt nehéz a választás, és az utóbbi lehetőség mellett döntöttek.

10.
10.
quke
Nagyon jó ez a játék

8.
8.
l4mZ0r
es ezek qles screenshotok

tudom, mer van beta accom ;)
7.
7.
l4mZ0r
nem olyan arnyekok mint id tech 4 be vannak, de azer megiscsak tisztazni kene par dolgot
6.
6.
l4mZ0r
kedves watto

lama ne quakezzen

sima q3 konzolba irjad

cg_shadows 3

http://www.planetquake3.net/tweak/benchmark_images/shadows3.jpg
5.
5.
laca009
hát ez kész quake con képek erre föl q3 sreenshotok ki az a fasz aki be tette ezt a hirekhez xD
4.
4.
Madd Dogg
De mikor jön már a rendes Quake folytatás? A 4et imádtam, és már jó ideje várat magára a következő rész. :S
3.
3.
Aramisz93
HOgy ezt mennyire várom. Király lesz :)
1.
1.
watto
quake 3 árnyékokkal :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...