Final Fantasy XIII - két órányi demó

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 17.
  • Érdekesség
Link másolása
A Famitsu megtudta a játék fejlesztőitől, hogy a rajongók egy igazán hosszú, akár két órás demóra is számíthatnak majd a Final Fantasy XIII-ból.
A Famitsu megtudta a játék fejlesztőitől, hogy a rajongók egy igazán hosszú, akár két órás demóra is számíthatnak majd a Final Fantasy XIII-ból.


Már évek óta zajlik a Final Fantasy XIII fejlesztése, amely az eddig látottak alapján nagyszerűnek ígérkezik. Akik kedvelik a szerepjátékokat, azoknak a Final Fantasy sorozat az etalon. Arról már beszámoltunk, hogy a kipróbálható verzió jövő márciusban érkezik, a Final Fantasy VII: Advent Children filmhez mellékelve. A Famitsu megtudakolta a Square Enix csapatától, hogy mégis milyen hosszú demóra számíthatunk. A fejlesztők elmondása szerint hosszabb lesz a kipróbálható változat, mint maga a film. Ebből kiindulva akár két órás játékidőt is nyújthat a demó, ami szép teljesítmény. Reméljük, hogy meg is valósul ez az ígéret és valóban hosszú kipróbálható változatot kapunk.
16.
16.
zaz
csak az a szépséghiba hogy mindez japánra érvényes...de kár.
15.
15.
Pain
10: Ps3ra előbb kiadják Japánban, és amíg megy a lefordítás más nyelvekre is addig oldják meg a 360on a lemez problémát.
14.
14.
Vincenzo
13: told végig az FF VII crisis core-t és az FF VII-t, vagy olvasd el wikipedia-n pl...csak ennek a 3 nak függ össze a sztorija a többi teljesen független...
13.
13.
josydoom999
vaklaki segítsen fin...om sincsen a F.F ról de a VII.Advent Children megnéztem bejött csak éppek semmit sem értettem szal honmnan lehetne megtudni a sztorit??
12.
12.
Vincenzo
PCre nem jön csak a két konzolra...amúgy meg demó nekem nem kell...tuti, hogy megveszem...inkább már a teljes játék megjelenéséről beszélnének ne a demóról...
10.
10.
Ca$h
persze hogy nem lesz... hogyan játszaná le a blu-rayt szegény x360... de végleges játék az tuti lesz! ráadásul egyszerre jön ki mindenre ha jól tudom... PC, PS3, X360

9.
9.
Metal fiú
8.
8.
Asher
Nem úgy, tudom, hogy boxra is jön, csak a demó nem fog... Az Advent Childrenhez a demo csak Ps3-ra fog megjeleni. Ha minden igaz mikor a demó kijön, boxra még a fejlesztést sem kezdik el.
7.
7.
gerappa
Jaja... Mi van veled Asher? Nem követed a híreket? :D
6.
6.
Rod
Asher:

Boxra is jön ám.
4.
4.
Ghost
Én is így vagyok vele, egyre biztosabb, hogy kelleni fog Blu-rayen az Advent Children :)
3.
3.
Ca$h
nem semmi... amúgy is biztos voltam benne, hogy megveszem az advent childrent blu-rayen, de most már 100%! =)

2.
2.
3D
Hát ja nme ritka a 100+ órás játék állás sem...De azért ezt hizsem, ez a 2 órás demó azért elég szép.
1.
1.
McDuff
hát a Final Fantasy játékok játékideje alapbol üti a több 10 órát szal ez a 2 órás demo alap náluk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...