GC 2008: Tennis - az új Electronic Arts sorozat

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts is beszáll a Top Spin, a Virtua Tennis és a Smash Court trió csatájába. A Tennis címet viselő új sorozat első része 2009-ben érkezik.
Az Electronic Arts is beszáll a Top Spin, a Virtua Tennis és a Smash Court trió csatájába. A Tennis címet viselő új sorozat első része 2009-ben érkezik.

A játék először Nintendo Wii-re, majd PS3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni, pontos dátumot azonban sajna nem tudunk. A bejelentés elég szűkszavú volt, még screenshotot se láttunk, de biztosak vagyunk benne, hogy az EA Canada kezében jó helyen van a projekt.
7.
7.
webadam
Hát remélem sikerül alkotni egy jó teniszes játékot mert a Top Spin 3 nagyon nehéz lett én normal-on nem bírok legyőzni egy 61-est 60-as szinten.
6.
6.
mikee
háát meglátjuk meert mindegyiknek van hibája pl:vt3-ban állandoan eltanyál és a 10000-ik nél máá idegesítő rááadásul ugyanúgy:S a top spin 3 az most a best sztem bár az irányítását szokni kell nah mind1 én drukkolok..

5.
5.
wolf15
Remélem most vmi minőségi tenisz játékot alkotnak ;)

A Virtua Tennis 3 sztem nagyon jó volt.Egy olyan kéne élethűbb fizikával,több játékossal és kész is a verhetetlen tenisz játék :D
4.
4.
Xabinho87
4: Egy konzolos sport játék sem igénytelen. Nem kellene olyan játékot leszólni, amiről még egy képet sem láttál nem hogy játszottál volna vele.:|
3.
3.
shadow16
kétlem hogy e 3 játék közül valamelyiket is megverné. főleg ha olyan igénytelen lesz mint az összes ea sport játék
2.
2.
Xabinho87
Végre egy jó tenisz játék! Mármint az eddigi EA Sports játékok igényesek voltak még ha nem is mind jó. Várom az első képeket.:)
1.
1.
suti_88
ebben csak az a jó, hogy legalább lesz egy csomó liszenszelt játékos, nem mint a top spin-ben meg a virtua tennis-ben, ahol oyla nnagy nevek nem is szerepelnek mint henin vagy djokovic vagy safin, nameg hivatalos versenyek is lesznek remélhetőleg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...