GC 2008: Csak a barbár tér vissza a Diablo III-ban

  • Írta: fojesz
  • 2008. augusztus 24.
  • Érdekesség
Előzetes információk szerint öt karakterosztály közül válaszhatunk majd a Diablo III-ban, Jay Wilson dizájner viszont elárulta, hogy csak a barbár fog visszatérni.
Előzetes információk szerint öt karakterosztály közül válaszhatunk majd a Diablo III-ban, Jay Wilson dizájner viszont elárulta, hogy csak a barbár fog visszatérni.Sokakat döbbentett le a hír, miszerint az új Diablóban nem lesz nekromanta, helyette a hasonló képességekkel és tulajdonságokkal rendelkező witch doctor szerepel majd a játékban. A GC-n további kasztokról faggatták a játék vezető dizájnerét Jay Wilsont, aki elárulta, hogy a korábbi részekből csak a barbár fog visszatérni, ő is csupán azért, mert a készítők szerint lenne még mit alakítani rajta. A többi ismerőst leváltották, ám egyelőre rejtély, hogy kiket kapunk helyettük.
19.
--=mgta=--
#19

Elírtam a Warcraft helyet a wow-ra gondoltam:

Warcraft: Orcs & Humans (1994)

Diablo: January 2, 1997

Wow : 2004A összefügések a 2 játék közt: a warcaft 3 ban az megtalálható wirt másik lába, a wow-ban meg wirt harmadik lába...

http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_(computer_game)#References_in_other_Blizzard_games
18.
--=mgta=--
jah és #1-#16 az öcsiknek (tisztelet a kivételnek): A Diabló 1-ben rég lehett faszán kaszabólni jobbra balra, és ha jól tudom akkor még warcraft sem volt, mivel azt a blizzard (ha nem tévedek) akkor utána adta ki, vehetyük úgy is hogy a wow koppintott a diablorol, de mivel teljesen más a két játék (lásd rts és rpg közt a különbségeket). Ezzel a 15 éves gyerekeket akartam meg sérteni akinek az rpg a wow-ot jelenti. Ajánlom nekik a NeverWinter Nights 1, a Baldurs Gate's 1 és a Elder Scrols legelső részeit...
17.
--=mgta=--
#17Igen, mert a diablóban volt elöször a fa-szerkezetű talent rendszer...
16.
jeti93
Azt tudtátok, hogy a wow talent rendszerét, meg a spelleket mind a diablo II-ből szedték? Tényleg nem véltétek felismerni ezt a rohadt nagy azonosságot? Nem ismerős a paladin aurája? BIztos, hogy nem lesz wow koppintás, mert teljesen más a 2 játék, nameg a wow koppintott a dII-ből.
15.
varti
nem is az univerzum miatt gondoltam a wowklónt okosember, alap h nem azerothban lesz a d3.

irányítás, interface, harcrendszer, megjelenés. na ezeket ne koppintsák le...

legyél okos...
14.
meridarider
remélem nem jön konzolra ha a PCsek nem kapnak uj starwarsot:)

am h lenne WoW klón sook butaember?

teljesen más univerzum köze nincs a 2 gémnek 1máshoz de nembaj legyetek okosak...
12.
dareal
9 picit mókás vagy. pár napja még azért sírtál, hogy mit sírnak a pc-sek, hogy ha vlmi nem jön pc-re (nem mellesleg, ott senki sem panaszkodott, hogy nem jön vlmi), most meg pont azt teszed, amire a múltkor azt mondtad, hogy szánalmas.

furcsa.
11.
Teuton
A nyakamat rá hogy semmi igazán új nem lesz, csak a régi "népeknek" adnak új nevet, meg 1-2 olyan képességet kapnak amivel indokolhatják a névcserét.
10.
Dentis 360
Mondjuk szerintem tui,hogy lesz egy nagyon tápos varázsló kaszt,és egy távolról ijjal operáló.Szóval marad egy üres hely,arra leszek kiváncsi!
9.
Giga0509
Meg X360-ra ha már állítólag olyan könnyű lenne ezt átportolni...
7.
daneelolivaw
ja igen,és jöjjön ps3ra!! :D
6.
daneelolivaw
paladint nagyon fogom hiányolni, kedvencem volt...
4.
varti
csak ne a szokásos közhely-kasztok legyenek, mint pl. a priest és társai. illetve ha wowbol adoptálnak valamit akkor "szekszuális kapcsolatot létesíthetnek az édesanyjukkal" hogy finoman fogalmazzak. nem wow klón kell, nem új dizájn, diablo kell, semmi több.
3.
MetalLord
jaja a legjobb kardal kaszabolni :)
2.
Dante18
Még szép h a barbár megmarad. Egy RPG warrior nélkül már nem is lenne az igazi.
1.
laca009
na biztos hogy a wow-bol fogják kiszedni... mert ha csak a barbár lesz ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...