Need for Speed: Undercover - újabb részletek

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 26.
  • Hír
Link másolása
A Need for Speed: Undercoverben beépített ügynökként kell egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni. A játékról újabb részletek érkeztek.
A Need for Speed: Undercoverben beépített ügynökként kell egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni. A játékról újabb részletek érkeztek.

Hármasváros szabadon bejárható játékkörnyezete 80 mérföldnyi útszakaszt, ezen belül kiterjedt autópálya-hálózatot kínál; utóbbi szolgál majd a látványos autós üldözések színteréül.  E nagy sebességű, komoly tétre menő játékmódban minden képességet latba kell majd vetnünk, ha le akarjuk nyomni a zsarukat, és az ellenfeleket.

A franchise gyökereihez visszatérő Need for Speed Undercover zsarui agresszívebbek és találékonyabbak, mint valaha. Egyetlen céljuk: mihamarabb, a létező összes eszköz bevetésével megállítani a játékost. A Need for Speed Undercover számos egyedi tuningkészletet, valószerű sérülésmodellt és valós vezetési fizikát kínál majd - megjelenés november 21-én.
35.
35.
SzocsA
szerinted??

hogy cseréld le a ps2 ődet 3ra
34.
34.
Pavi
végre 1 új és jó játék amit kiadnak PS2-re is! nem értem miért kell az új játékokat csak PS3-ra kiadni(pl. Tekken6)
33.
33.
SzocsA
80 mérföld az 130 km kanizsától siófokig -30 km autópályán hehe!



az u 1-2 ben volt jó a matricás dolog mert ott láttad hogy milyen matrica van itt meg fel kell tenni a kocsira végignézni az összeset nem is kevés volt a PSben ez sz@ar nem is foglalkoztam velük egy lángnyelvet raktam azt csá!
32.
32.
LonGleY
#34: Kíváncsi vagyok, vajon melyik három szót fogtad fel a három bekezdésből, mely ilyen elragadtatott jövendölésre sarkallt.
31.
31.
Metal fiú
30.
30.
szasza666
12 - mert akkor mit adnak ki például 2012-ben? :D
29.
29.
szasza666
"valós vezetési fizikát kínál majd"



Az eddigi videók alapján ez igencsak megmosolyogtató...
28.
28.
suti_88
bravó....most is utolérnek 300al amikor murcielagoval nyomom, a zsekáknak meg csak gto-juk van....plusz ezúttal sincsenek járókelők az utcán, pedig ahogy láttam az már a midnight club-ban vannak...
26.
26.
boda1995
80 mérföld szerintem sok:D

és az a jó:D

26.
26.
felegyi
Már látom előre: Lamborghini Murcielago-val repítesz, jön egy polczki rendőrautónak álcázva és úgy ott hagy hogy közben 2x kipörögsz...
25.
25.
Bally King
80 mérdöldnyi útszakasz szerintetek sok? Mert szerintem nem...
24.
24.
peterpal7
Az lenne a legjobb ha pl így kezdődne: Zsaruk vagyunk, elkapunk valami bűnözőt aki most jön a városba (persze autós üldözéssel), és annak a helyére állnánk be. Így az elején mi is kergethenténk a rosszfiúkat.
23.
23.
ptogamer
Szerintem nagyon jo lesz.

22.
22.
Giga0509
Engem nagyon emlékeztet a most wanted-re úgyhogy nem tetszik...de még yól is elsülhet.Esetleg napszakváltozás...
21.
21.
watto
21: szemüveg ftw... meg egy kis IQ
20.
20.
shooter1234
22# Szerintem ezt már nagyjából tudja mindenki, aki folyamatosan

követi az új híreket :)
19.
19.
vergil
Sztem elég szar nem valami jó nekem nem naon jön be ugynaz szinte az összes csak az egyikbe világos amásikb sötét van legalábbis én így látom
18.
18.
LiMiT
18: Beépített ügynök leszel a gémbe...nem fog rólad tudni a fél világ -.- Amúgy hogy nézne ki ha valami versenyen vagy és HOPP jönnek a zsaruk...mindenki térdik fo$v4 a gatyáját padlógázzal menekül te meg lájtosan elkocsikázgatsz mert a zsaruk úgyse csinálnak semmit veled, mivel te is zsaru vagy. Am a szaruk nem akarnak kinyírni, és szerintem rohadt jó NFS lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17.
17.
Zsohi
"A Need for Speed: Undercoverben beépített ügynökként kell egy nemzetközi bűnszövetkezet nyomára jutni"



"Need for Speed Undercover zsarui agresszívebbek és találékonyabbak, mint valaha."



"Egyetlen céljuk: mihamarabb, a létező összes eszköz bevetésével megállítani a játékost."



Ha zsaru vagyok a játékba akkor mért akkarnak kinyirni a zsaruk? O_o

Ez ismételten egy sz*r nfs lesz SZERINTEM
16.
16.
barosg
15: szerintem a PRO STREET egy hatalmas csalodás volt.

már az UG2 óta szabadon járhatoak a városok és most hirtelen semmi szabadság?? :O nekem egyböl elment a kedved a pro street töl. :(

sztem meg a MW-volt a legjobb idáig. a hangulata hogy nem este történek a dolgok és minden jo volt. zsaruk is a MW-be voltak elöször.... stb.
15.
15.
Ne4ndR
14: szerintem is az underground volt a legjobb meg most a pro street sem volt annyira rossz mint amennyire lefikázzák egyesek
14.
14.
wildláma
a sima underground volt a legjobb. volt benne 1-2 hiba, meg nem volt szabadon bejárható a pálya, de a játékélményt és a menetet nagyon megfogták. Asszem abban volt utoljára alap autó a honda civic. emléxem 2x végigvittem azzal az autóval
13.
13.
Ne4ndR
egy ilyen mátrix 2-ben látott autós üldőzéshez hasonlót el tudnék képzelni a játékban
12.
12.
rol88
nem igazán értem hogy minek kitalálni mindig uj cimet. miért nem lehet simán Hot Pursuit 3 vagy Most Wanted 2 ha már ugyis ezek az alapjai.
11.
11.
mgsboy
valós vezetési fizika??? a videókon nagyon arcade-nak nézett ki
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...