Peter Molyneux 10-ből 9 pontot adna játékának

  • Írta: Ghost
  • 2008. szeptember 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Peter Molyneux, a Lionhead Studios első embere nagyon meg van elégedve legújabb játékával, ami nem más, mint az október 24-én megjelenő Fable 2.
Peter Molyneux, a Lionhead Studios első embere nagyon meg van elégedve legújabb játékával, ami nem más, mint az október 24-én megjelenő Fable 2.


A videójátékok készítésének egyik legkiemelkedőbb alakja Peter Molyneux. Olyan játékokat köszönhetünk neki, mint a Black & White, The Movies vagy a Dungeon Keeper, valamint a szintén nagysikerű Fable. A második rész kapcsán az úriember elárulta, hogy nagyon elégedett a játékkal. Elmondása szerint sikerült egy megfelelő minőségű szerepjátékot készítenie, ahol nem különböző ikonokkal van tele a képernyő, hanem a döntéseink határozzák meg hősünk igazi mivoltát. Molyneux szerint sikerült megalkotnia azt, amit elképzelt, s ő nem kevesebb, mint 9 pontot adna a játéknak egy 10-es skálán. Október végén kiderül, hogy a szaksajtó mennyire értekeli legújabb alkotását.
10.
10.
MT Raze
Nem mind1? Engem nem naon érdekel h mér ad rá 9-et, de sajna PC-re nem jön ki úgyhogy hiába lesz évtized játéka ha sose játszok vele :(
9.
9.
LiMiT
11: És ha nincs igazad? :)



Szerintem is azért vont le -1 pontot, mert pc-re nem jön ki!! :D :((
8.
8.
Obi1
Egyszerűen azért adott csak 9 pontot, mert így eladhatóbb ez a marketingfogás. Ha 10 pontot adna rá, akkor mindenki arra gondolna hogy hát csak azért értékelte ilyen jóra, mert az ő játéka. De ha 9 pontot ad rá, akkor az emberek elhiszik hogy szubjektíven értékelte a játékot, és okkal adta azt a kilenc pontot is.
7.
7.
coderman
Azt az 1 pontot azért vonta le, mert PC-re nem adhatta ki :P
6.
6.
Dcrysis02
Kojima legfőképpen a hosszú átvezetőket bánta meg a MGS4-ben.Na majd legközelebb kihagyja az MGS-ből őket ;)
5.
5.
ZsZso
Azért jó lenne megtudni, hogy miért vont le 1 pontot ... :I
4.
4.
Metal fiú
én 10 pontot adnék neki tuti biztos
3.
3.
Vikitiki
nagyon jó volt már az első rész is a 2 bxon csucs lessz valószinű

2.
2.
tjames
Akárcsak Hideo Kojima a MGS4-ről. Azt mondta megjelenés után, (persze ugye balhéi is voltak a kiadóval, így lehetett eme kijelentése bosszú is) hogy 10-es skálán, amit el szerettek volna érni, sajnos csak 4-re sikerült a játék. Azért ez nem egy felemelő értékelés, nem? Viszont Peter jól reklámoz! ;)
1.
1.
dareal
még semmit sem láttam belőle, de 9 pontot én is borítékolnék :)

az, hogy peter elégedett, elégedettséggel tölt el :) (de komolyan, neki még hihetünk a saját stuffjaival kapcsolatosan, eddig mindig őszintén megmondta, hogy neki mi nem tetszik)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...