HWSW: Office-tól örökölheti kinézetét a Windows 7

  • Írta: Daks
  • 2008. szeptember 19.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft elkészült a Windows 7 M3 (Milestone 3) változatával, amelyet már a legfontosabb partnerek is megkaptak - számolt be róla a HWSW.
A Microsoft elkészült a Windows 7 M3 (Milestone 3) változatával, amelyet már a legfontosabb partnerek is megkaptak - számolt be róla a HWSW.

Azok, akik látták az Milestone 3-at (Build 6780), azt mondják, az új operációs rendszer ránézésre és érzetre nem különbözik sokban a Windows Vistától. A kiszivárgott információk szerint a Windowsba épített alkalmazások (pl. Paint, Wordpad) az Office 2007-ből ismerős Ribbon menüt kapták, de állítólag ez a fajta menü több helyen visszaköszön a szoftverben. Úgy hírlik, a Windows 7 felületét ugyanazok tervezték, akik az Office 2007 menüjét is megalkották. A beépített számológép is átesett egy kisebb ráncfelvarráson - állítják bennfentesek.

Érdekel milyen lesz az új Windows?
Irány a Nagytestvér!
9.
9.
Optimus Prime
A Paint tényleg jó. Miért? Ingyenes, egyszerű és a Windows része. :)

Na jó, magában nem nagy szám, de plusz az IrfanView-val együtt elég sok mindent megtudok csinálni.
8.
8.
Aramisz93
#7: Lehet, hogy kezelhetőségbe jobb, persze hogy jobb a Paint feleannyit sem tud, mint a Photoshop, a Paintet már 2.ban tanítják...muszáj azt a keveset is amit tud érthetővé tenni.
7.
7.
peterpal7
6: Kezelhetőségbe, ránézel és érted.



Kérdés: Mért kellett Gates bá fejét kirakni képnek? Kicsit sem néz ki hülyén (a kép).
6.
6.
Vincenzo
szerintem a vistával semmi baj nincs, évenkénti újratelepítés mellett tökéletesen működik nekem.

4: a paint hol veszi fel a versenyt a photoshoppal?:D
5.
5.
Aramisz93
Na ezért használok LinuxotXD Meg persze azért mert ingyenes. Amugy ez a design tényleg érdekes, nem tudom miért nem elég a felirat hogy pl. paste, miért kell azt a bazi nagy ikont odarakni. Oda még 3 dolog elférne.
4.
4.
Skippyke
Az old school paintet is elbasszák. Volt egy program amihez ért az ember erre tessék! Volt egy program ami felvette a versenyt a photo shoppal, a gimpel és társaival. R.I.P. Paint 1992 - 2010
3.
3.
Gael
nekem semmi bajom a Vistaval,stabilan fut az sp1 ota meg foleg.Hetente egyszer ujrainditom a gepet a frissitesek miatt es ennyi.Nem biztos,hogy a Win7 miatt majd le fogom cserelni.Amugy miert lett ez a cikk cime?Csak mert egy ket alkalmazas hasonloan fog kinezni,mint az uj Office(ami szerintem egyaltalan nem hatrany) nem kene ekkora kamu cimet firkantani.Foleg nem ugy,hogy par sorral lejebb meg ott van,hogy kinezetre a win7 nagyon hasonlatos a Vistara.
2.
2.
laca009
... nah ez van a vista a win media player 11 tervezéséröl... ez meg az officéról hát akkor elég undorító lesz a kinézete de amugy észhez téritené már vaki a ms-t ?

a vista az egy kalap szar lett az xbox is mert megbizhatatlan de nem mondok többet. bárcsak fejeznék be ezeket sok fejlesztéseket és foglalkoznának az xbox360-al meg a vista szarjaival
1.
1.
dareal
anyám, azt a designer csapatot de megreguláznám :)

egyébként ezen elemek helyett szívesebben látnék végre egy normális fájlrendszert. úgy fest, hogy ez az ms-nek nem fontos. pedig a winfs igen jól hangzik a leírtak alapján, de arra a vistában nem volt idő, ahogy itt sem lesz.... pedig az végre egy komoly innováció lenne.

de most komolyan. baromi jó, hogy a windows se7ven támogatja a multi touch screen-t, de könyörgöm, az még amerikában, japánban sem terjedt el desktop, ill office környezetben, max kutatóknál és újgazdag pistikénél. nem mellesleg egy egész nap picit sem lehet fárasztó egerészés helyett multi touch screent tapogatni. ez fontos, de egy normális fájlrendszer az nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...