The Chronicles of Spellborn - bétateszt, megjelenés

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Chronicles of Spellborn hivatalos honlapjáról derült fény az MMORPG pontos megjelenésének időpontjára, illetve újabb részletek láttak napvilágot a bétatesztről.
A The Chronicles of Spellborn hivatalos honlapjáról derült fény az MMORPG pontos megjelenésének időpontjára, illetve újabb részletek láttak napvilágot a bétatesztről.

Ugrás a galériához

A The Chronicles of Spellborn újabb próbálkozás a World of Warcraft hatalmának megdöntésére, s bár sem témájában, sem pedig játékmenetében nem ígérkezik túl egyedinek, a látvány korrektnek ígérkezik, amiért az Unreal Engine kétésfeledik verziója felelős. November 27-én várható a játék európai premiere, addig pedig a bétateszt folyamatosan zajlik, jelenleg zárt formában. A készítők ígéretei szerint a megjelenéshez közeledve egyre több embert engednek majd bétatesztelni, így akit érdekel a játék ilyen módon történő bérmentes kipróbálási lehetősége, gyorsan kattanjon az alábbi linkre!

Én is jelentkezni akarok a tesztre!

10.
10.
Eleghal
A DDO nem mmo....csak ennyi baj vele...

(a Guild Wars sem az) mielőtt valaki elkezdené.
9.
9.
nosferato1
Ez szép, mindent a wow-hoz hasonlítunk manapság? Hasonlítsátok inkább egy igazán élvezetes mmo-hoz, pl a DDO-hoz. Annak van története, a questek nem unalmasak, a grafikája is jó...

Egyébbként elolvastam a játékról írtakat, és szerintem igazán jó lesz. A grafika teljesen mellékes egy mmo-nál, mivel nem mindenkinek van pénze olyan brutális pckre hogy menjenek rajta az újabb játékok fulgraffal.

A világa jól kitalált, és izgalmas a története.

Max azzal cseszhetik el ha nem lesznek izgalmasak, és változatosak a questek. pl ha olyanok mint a wowban akkor repül a kukába de menten. A francnak sincs kedve: menj oda ölj le ennyi ilyet, menj oda szedj össze ennyi ilyet, amihez le kell ölnöd ennyi ilyet... questekhez...
7.
7.
ACDC 4ever
6.
6.
Tyrael
biztos jó lesz de a képek alapján nem egy Crysis
5.
5.
Senten
Tetszetős,kifogom próbálni az fix.Akarok valami mmo-val játszani,de az nem a wow lesz,hanem ez.
4.
4.
jeti93
Szerintem valamivel akkor is meg kell fogni a játékosokat. Vagy grafikával pl: Crysis(amúgy nekem a történet is bejön) vagy a történettel pl: Final Fantasy vagy valami olyannak kell lennie ami egy új stílust hozott teremtett pl: Diablo. Nos ezek közül mi van meg ennek a játéknak? Grafika? Szerintem már erről szóltam. Történet? Egy mmo-nak alapból nincs története, de ha van is akkor is elenyésző, de még ha véletlenül jó lenne is a történnete pl: wow akkor is nagyon kicsi az esély rá, hogy azt követjük. Stílust meg pláne nem teremtett.

Amúgy nem vagyok graf mániás(a kedvenc játékom az Imperium Galactica I ami nem éppen a grafikájáról híres). De azért egy 2008-as játéknak nem kéne így kinéznie. Akkor csinálták volna meg cell shaded-el mint a PoP-ot.
3.
3.
Aramisz93
Inkább hallanánk híreket a Runes Of Magic megjelenéséről :@
2.
2.
jeti93
Most nem azért, de szerintem egy ilyen "látvány" inkább illik 2002-be, mint 2008-2009-be. Mit akarnak egy ilyen grafikával? És így hogyan akarják legyőzni a wowot? Ugyan olyan undorítóak, csak ennek nincs se témája, se értelme.
1.
1.
watto
olyan WoW-os a grafója.. érdekes
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...