Eat Lead: The Return of Matt Hazard bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Eredeti, de mégis rendkívül furcsa ötlettel próbálkoznak a Vicious Cycle Software munkatársai némi színt vinni az agyatlan lövöldözésből álló akciójátékok piacára.
Eredeti, de mégis rendkívül furcsa ötlettel próbálkoznak a Vicious Cycle Software munkatársai némi színt vinni az agyatlan lövöldözésből álló akciójátékok piacára.

 

Ugyan az Eat Lead: The Return of Matt Hazard sem lesz más, mint egy agyatlan lövölde némi fegyverfejlesztési lehetőséggel, fedezékbebújással és ökörpárbajjal, de a játék története és koncepciója mégis rendkívül izgalmasnak ígérkezik. A produktum főhőse az amúgy is videójátékhősként munkálkodó Matt Hazard, akit a Marathon Megasoft névre hallgató kiadó új fejese kér meg, hogy vállalja el újgenerációs játékának főszerepét, melyben a játékok történelmének legemlékezetesebb gonoszai ellen bizonyíthatja rátermettségét utoljára karriere során. Természetesen mindez átverés, a színjáték Hazard megöléséért folyik, de ennél több nekünk nem is kell ahhoz, hogy egy kiadósat mulassunk.



A kiadó D3Publisher (ezúttal már visszacsöppenhetünk a valós életbe) állítása szerint az Eat Lead a játékok klasszikus illetve inkább már unalmas pillanatait fogja parodizálni, így a játék során olyan közismert ellenfelek ellen küzdünk meg, mint a zombik, a cowboyok, az űrharcosok vagy éppen a mutáns mesterlövészek. Humorból és nevetésből nem lesz hiány, a készítők szerint pedig játék közben igazi nextgen látványra számíthatunk a saját fejlesztésű Vicious Engine 2-nek köszönhetően. Az Eat Lead jövőre jelenik PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.
6.
6.
Metal fiú
10 szer megnéztem Videót és totoálisan jó
4.
4.
Ca$h
Marha jó ötlet... grat a készítőknek! =)
2.
2.
Unio
Érdekes játék,a videója is jó ;) http://www.gametrailers.com/player/40750.html kár,hogy nem lesz pc-n :S
1.
1.
K.G.
Nézzétek meg a trailert. Nagyon faja. Tényleg poénosnak ígérkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...