God of War 3 - hamarosan mozgásban is láthatjuk

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 7.
  • Érdekesség
December 14-én a Video Game Awards rendezvényen láthatjuk majd a nagysikerű God of War sorozat harmadik részét, mégpedig egy gameplay videó erejéig.
December 14-én a Video Game Awards rendezvényen láthatjuk majd a nagysikerű God of War sorozat harmadik részét, mégpedig egy gameplay videó erejéig.


Geoff Keighly a minap megerősítette, hogy nem csak egy CG animációt, hanem gameplay jeleneteket is tartalmaz majd az új God of War 3 trailer, amelyet a rendezvényen mutatnak be. Kíváncsian várjuk, hogy milyen is lesz Kratos legújabb kalandja, amely minden eddiginél izgalmasabbnak és természetesen szebbnek ígérkezik. Ezen kívül azt is elmondta Keighly, hogy az Uncharted 2 és a Mafia 2 videói is ingame jeleneteket tartalmaznak majd.
20.
20.
pt95
Viszont ps3-ra nagyon drága az eredeti játék
19.
19.
watto
senkit nem érdekel a spam-elésed
18.
18.
psgame223
Hali! olcsops2jatekok.freeweb.hu
17.
17.
Tomasonda
14: pontosan,emiatt játszok eredetivel,sokkal jobb érzés
16.
16.
Pain
Ezt a helyet is megéri nézegetni! Én itt szoktam venni és nagyon jó árak vannak!

http://jatekaim.hu/
15.
15.
IceColdKillah
12: Ha az ember jó helyen keres akkor talál. A pecsában 9000Ft-ért vettem a Soul Calibur 4-et még augusztusban...A GoW3-ra pedig naon kiváncsi vok!!!
14.
14.
SWBF2
13.
13.
Doc.
12.
12.
rolmanus
13: Tökéletesen futnak. Ha az ember pénzt ad ki a játékaiért, megbecsüli őket :)
11.
11.
gg01
Köszi szépen az infot doc így már jóval elfogadhatóbb lenne már csak az xboxom-tól kellene megszabadulnom úgy hogy még pénzem is legyen belőle:) és akkor irány a sony erőművéért! Egyébként megbízhatóak a használt játékok nem karcosak futnak rendesen???
10.
10.
Doc.
11:itt elég jo árak vannak ;)
8.
8.
Doc.
Én használt játékokat szoktam venni,2 is kijön egy új árából akár 3 is,sztem jobban megéri nekem nem kell h új legyen csak tudjak játszani.
7.
7.
gg01
Azt kellene tennem csak sajna a játék árak még mindig az egekben járnak!!! Bár amennyit a javításokra költöttem már lehetne egy pá játékom!! Egyébként lehet v.hogy olcsóbban ps3 játékokat szerezni?

6.
6.
Doc.
7:akkor váltsál pléjsztésönre :D

5.
5.
gg01
Már itt az ideje hogy beinduljon a sony mélyfekete erőműve és lesöpörje a microfos szarra nem való 360-át!!!! Az xbox egyetlen mencsvára backup lemezei ezen előnye mellett sztem az évszázad legnagyobb csődtömeg műanyagkupaca nekem negyed milliomban van már és a harmadik gépem adja meg magát úgy tűnik véglegesen!!! Thx microfos!

4.
4.
rolmanus
Gyerünk Kratos! ZÚZZ SZÉT MINDENT! :D
3.
3.
Slik
Én inkább Mafia 2-re meg az Uncharted-re vagyok kíváncsi, de arra nagyon xD
1.
1.
Doc.
na erre kiváncsi leszek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...