Assault on Dark Athena - 11 órányi ráadás

  • Írta: fojesz
  • 2008. december 19.
  • Érdekesség
Link másolása
Érdekes pillanatokról maradhat le az, aki nem ruház be a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenára, mert egyszerű remake-nek hiszi a programot.
Érdekes pillanatokról maradhat le az, aki nem ruház be a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenára, mert egyszerű remake-nek hiszi a programot.

Ugrás a galériához

Az Assault on Dark Athena ugyanis több, mint egy egyszerű remake: ahogy arról már beszámoltunk, a készítők többet szerettek volna az asztalra tenni egy szimpla feldolgozásnál. A napokban kiderült, hogy az alcímmel azonos névre keresztelt bónuszkampány 11 órányi játékidővel bővíti a 2004-es előd történetét, ami barátok között is jónak mondható. Mindemellett ott van az Escape from Butcher Bay teljes, újragondolt sztorija, nagyfelbontású grafikával és új többjátékos lehetőségekkel. Kedves rajongók, az Assault on Dark Athena megvásárlása mellett sorakozó érvek folyamatosan gyarapodnak!

15.
15.
SWBF2
Én márpedig lemaradok róla az biztos :)
13.
13.
Dcrysis02
14:valahol tényleg azt irják hogy jön Microsoft Windows-ra is.Ugyhogy örülhetünk mi is :)))
12.
12.
felegyi
Khm, csak konzolokra lesz... (nagy kár)
11.
11.
Dcrysis02
Nagybátyám örölni fog,régen még ő mutatta be nekem az Escape From Butcher Bay-t.Még meg is van,gyönyörű,hangulatos játék.
10.
10.
crytek
Máshol volt hírben hogy az ez utáni dolgok is már terve vannak szóval rendes 2. rész csak ennek bevételileg és eladásilag jól kell szerepelni!
6.
6.
Scoo
11 óra játék pluszként? Ez már már vetekszik egyes teljes játékok hosszával.
5.
5.
Vistaboy
Jó volt nagyon az alső rész, de azért szerintem is kellett valami újdonságot beletenniük a készítőknek ahhoz, hogy komolyabb érdeklődést kapjon a remake.
4.
4.
Shadowman
Na végre!!Imádtam ezt a játékot anno sima xboxon!!Kb 6x vittem végig annyira kircsi volt!!Ezzel is ugyanaz lesz!!És megjobb graffal!!Ajajajajajjj!!Most jönnek igazán a fasza gammák!!Várjuk szeretettel riddick kalandjait:D:D
3.
3.
pjoco
Hali PC-re lesz? Riddick fan vok! :-D
2.
2.
suti_88
miért kellett egy 4 éves játékot elviekben felújítani, amikor az - a tesztek szerint - nagyon jó játék volt..és csak 4 éves....ujitanák fel inkább a mohaa-t vagy mittomén vmi mást...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...