2010-ben érkezik a Final Fantasy XIII

  • Írta: Ghost
  • 2009. január 16.
  • Megjelenés
Link másolása
A fejlesztők bejelentették, hogy legújabb játékuk, a Final Fantasy XIII még az idei esztendőben megjelenik Japánban, 2010-ben pedig a többi helyen.
A fejlesztők bejelentették, hogy legújabb játékuk, a Final Fantasy XIII még az idei esztendőben megjelenik Japánban, 2010-ben pedig a többi helyen.

Ugrás a galériához

A Square Enix által fejlesztett játékot már rengetegen várják, renegetegen kedvelik a JRPG műfajt. A fejlesztőcsapat elmondása szerint még az idei esztendőben megjelenik a játék a felkelő nap országában, a világ többi részén pedig a 2010-es üzleti évben, amely 2010 áprilisában kezdődik. Elmondásuk szerint szeretnék a Playstation 3-ra és Xbox 360-ra készülő verziókat egyidőben megjelentetni, ezért lesz egy kicsi késés a megjelenés kapcsán.
19.
19.
gel000
Először is a játék elkészült még 2008-ban, utána rögtön kezdődött az optimalizálás a kiadott platformokra egyszerre. Egyszerű pénzügyi manőver van a dolog háta mögött, hogy a tengerentúli eladások már a következő pénzügyi évre essen. Megtehetik , ennyi! De az Ubi miatt tuti lesz pc-re és wii-re is a game :P!
17.
17.
@darkking@
én nem vitatakozni akarok :) én véleményem csak anniy hogy nagyon sjanálom hogy 2010ben jelenikmeg mert imádom a FF-at :( de sajnos ez van... az meghogy mire jönki....régebben vitáztam most már nem érdekel csak játszhassak egy nagyonjó játékkal is és ennyi...
16.
16.
generationx
Szerintetek a japán verzió tartalmazni fog angol feliratot?Az nagyon jó lenne, bár szerintem kicsi rá az esély.
15.
15.
Batri
17: csak 1 final fantasy van ami online...
14.
14.
tyler001
áh...de ez ugye már lesz benne Single Player?? ugyeee?:D ez kelleni fog...fantasy örült vok Xblades is jöhetne már :D
13.
13.
G-gamer
2:Nem a PS3 miatt van a "késés" .Már akkor készült PS-re a játék,amikor a Box-os verziót még be se jelentették.Különben is először a Playstation 3-as verziót készítik el és csak azután kezdik el fejleszteni (optimalizálni) gőzerővel Xbox 360-ra (volt róla egy hír is,asszem pont ezen az oldalon de nem biztos).Szóval nem hardveri problémák állnak a dolog hátterében.Egyébként ha jól tudom az április a pénzügyi év kezdete szóval mindenképpen jól jönne a Sony-nak egy eladásbomba a leendő "évkezdéshez".
12.
12.
zs3mbi
2:inkább nem szólaltál volna meg:)
11.
11.
Lachgas
@darksoul #7



nézd meg még 1x

trotel
10.
10.
Gael
jo esetben a White Knight Story is segiteni fog elcsapd azt az egy evet,hogy maradjunk a stilusnal is ugye
9.
9.
Tokodboy
Én most jelenleg ennél nem nagyon tudokk nagyobb nevet, csak a Killzone 2, de az sem nagyobb, max egy színten van ezzel:D
8.
8.
Gael
a japok minden Nyugati jatekot kesve kapnak meg,mint mi az oveket.Semmi baj nincs ezzel.Eleg baj az annak a par emberkenek,akik nem tudnak addig massal jatszani,mert addig bezony sorban jonnek a nagyobbnal is nagyobb nevek
7.
7.
Gael
2:sotetseg van a fejedben,nem kicsit
6.
6.
Gael
A jatek nem kotott regiokhoz,de a Japo kiadasok mindig japan nyelvuek,max a jatek cinematic reszeben van angol felirat,azon kivul minden menu stb japo.
5.
5.
gel000
A japánoknál mindig előbb jelenik meg a game!Hogy miért? Sok fan megveszi már a japán verziót felirattal, + az időhúzás mindig is jó marketing volt egy nagy névnévvel. Inkább legyen jól kidolgozott a játék szerintemAmint meg az már kiderült már egy ideje kész a játék, csak az optimalizálással foglalkoznak. Valószínűleg nagyon hosszú lesz a játék, ezért kell ennyi évet halasztani! Az sincs kizárva hogy egy PC-s megjelenés is van a dolog mögött, ugyanis a Square az Ubisofttal kötött komoly egyezményt, amely cég a PC-s és a Nintendós játékaiban erős! Ráadásul a Square kijelentett hogy a keleti piacról ki akar tőrni, és amerikában is a nagyok közé akar kerülni. Ebben nyújtott neki segítő jobbot az Ubi, amely simán biztosíthathja akár munkával, akár pénzel a PC-s és Wii-s kiadást!
4.
4.
Tokodboy
Elnézést a kifejezésért, de elég buzeráns ez a Squere-Enix....

nem tudom, hogy miért nem lehet a japán szinkronnal egyidőben készíteni az angolt is, amikor minden japó tud angolul, kész röhej amit művelnek a fordítással, szerintem ez már megengedhetetlen..........



Én is remélkem, hogy region free lesz, és sztem a japó változatban is benne van az angol nyelv....
2.
2.
aBen
1: Remélem regionfree lesz, mert akkor rendelem azonnak! :)
1.
1.
hkjanos
Szemét japánok! Dejó nekik:(xD. Mindig mindent ők kapnak meg először.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...