A Bioware szeret Playstation 3-ra fejleszteni

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Korunk egyik legnépszerűbb szerepjátékokat fejlesztő csapata, a Bioware fejese elárulta, hogy szeretnek Playstation 3-ra fejleszteni, másokkal ellentétben.
Korunk egyik legnépszerűbb szerepjátékokat fejlesztő csapata, a Bioware fejese elárulta, hogy szeretnek Playstation 3-ra fejleszteni, másokkal ellentétben.


Ray Muzyka, a Bioware fejese a Play Magazinnak adott interjúban elárulta, hogy szerinte a Playstation 3 egy lenyűgöző platform, amire jó fejleszteni. Az úriember azt is elmondta, hogy a jövőben megvizsgálják a Playstation 3-mat is , hogy mennyire lenne életképes egy MMO játék alá, ám a Star Wars: The Old Republic csak és kizárólag PC-re jelenik meg. Az interjú sorány Muzyka több helyen is dícséri a Sony konzolját, amiből arra lehet következtetni, hogy a Bioware dolgozik egy eddig be nem jelentett Playstation 3-ra szánt játékon is.
9.
9.
girgosz
8.
8.
Glek
5: És gondolod azért nem megy csődbe, mert ontja a fergeteges játékokat? :) Van egy-két klasszikus a kezeik alatt, pl MDK, Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Mass Effect (kihagytam vajon valamit?). De a Mass Effect kivételével mind nagyon régi. :) Azért a Midway-nél is van pár jó cím, pl UT, Mortal Kombat, Area 51. :) Szóval szerintem csurran-cseppen pár dodó ezért a néhány jó szóért. :)
7.
7.
koffein
Mondjuk szivesen lätnäm a Mass Effectet Ps3on.
5.
5.
koffein
a Bioware-t szeretem en is. Es nem is fog csödbe menni mint a ps-t fikäzo midway
4.
4.
Mathia$
3: nem az elsők a sony megelőzte őket :)
3.
3.
G-gamer
Ha jól tudom ez az első hogy valaki szeret PS3-ra fejleszteni.Történelmi esemény ;).Kíváncsi vagyok hogy egyáltalán fejlesztenek-e egy bejelentetlen játékot,és hogy mit.
2.
2.
cemi
Az tény hgy brilliroznak a srácok a Bioware-nél, akik tudnak azok tudnak:)
1.
1.
Mathia$
Nem is csodálom :D aki amihez ért azt szereti...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...