Half-Life 2 a SigGraph-on

  • Írta: Shifty
  • 2004. augusztus 15.
  • Képek
Link másolása

A Valve csapatának egy perc nyugta sincs, amióta bejelentették, hogy jövő hónapban érkezik a Doom 3 mellett a második legjobban várt játékuk a Half-Life 2. A Valve Source enginet alkalmazó játéknak rengeteg akadályt kellett leküzdenie. Halasztások és egyéb belső problémák hátráltatták a munkát, de aztán minden a helyére került. Elkezdődött a Source motort használó CS:Source bétatesztje és a HL2 reklámhadjárat is útjára indult nekünk PC-nek pedig csak türelmesen várni kell.

 

Mindenki a Doom 3 motorját isteníti…hmm azt kell hogy mondjam nagy valószínűséggel nem sok köze lesz az új generációs játékokhoz Carmack Végzetének. A Doom 3 enginejével ellentétben a HL2 sokkal jobban kezeli a külső tereket és simán hozza azt a szintet, amit a Végzet harmadik része felállított és játékélményben meg simán veri azt. Egyszóval a Valvenek szerintem nincs miért aggódnia jó úton haladnak, hogy az idei év nagyágyúját simán letaszítsák a trónról- márha éppen azon ül-.

 

Nem olyan rég rendezték meg a SigGraph 2004 rendezvényt, amelyen a Valve is képviseltette magát, Vikor Antonov személyében. Az úriember egy kis előadást tartott a  „Next Generation Game Visuals” címmel. Előadása során képek armadáját sorakoztatta fel, melyeket most Ti is megtekinthettek. Kicsit bővebben az előadásról a Planet Half-Life oldalán

 

 

2.
2.
Avium
IGEN! Doom3 KUKA iszonyat gyorsan! Ilyen gyors "felemelkedes" (volt olyan?) es bukast ritkan latni! LOL! GO HL2!
1.
1.
Shifty
Doom 3??Mi az?:D nézzétek meg ezeket a szépségeket!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...