NHL 10 - idén már nem lesz PC-s és PS2-es verzió?

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 18.
  • Pletyka
Link másolása
A Madden NFL, az NBA Live és a Tiger Woods PGA Tour után az NHL lehet a következő sorozat, amely idén már nem kap PC-s verziót, sőt a PS2-es sorsa is kétséges.
A Madden NFL, az NBA Live és a Tiger Woods PGA Tour után az NHL lehet a következő sorozat, amely idén már nem kap PC-s verziót, sőt a PS2-es sorsa is kétséges.



A pletyka egy hokis fórumon látott napvilágot, ahol az egyik veterán felhasználó tudta meg az EA-s Ryan Nicholastól, hogy az NHL 10 már nem fog elkészülni PC-re és PS2-re. A döntés hátterében állítólag üzleti okok állnak, ugyanis egyszerűen már nem érte meg elkészíteni a két változatot. Kiváltképp a PC-s verzió a ludas, amely elenyésző bevételt hozott a PS3-as és X360-as játékok mellett - igaz, egy normális átiratot is illett volna kiadni, mert a PC-s NHL-ek évek óta meg sem közelítik a konzolos verziók minőségét.
10.
10.
darkhell
Az EA még csodálkozik hogy kevesebb bevételt hoznak a pc-s verziók??

Nézzük már meg az NHL 09 Xboxos meg a pc-s változatát!!!!!

És sajnos ugyan ez van a FIFA 10 el kijön PC-re és egyszerűen ocsmány volt, én a trailer,review,teaser, (nevezzük ahogy tetszik) után azt hittem hogy a játék is ilyen lesz, egy nagy lófa***-t. Nem hiszem el hogy nem lehet rendesen megcsinálni PC-re is.
9.
9.
simon 555
Igaz hogy a NBA 2K9 jobb mint a NBA Live 09 de a NHL 09 jobb mint a NHL 2K9!
8.
8.
Blaise
Nem csoda, h a PCs verziók kisebb bevételt hoznak, mert a konzolosoknál jóval szarabbak. Nem bánnám, ha a 2KSports kihozná az NHL Gamejét PCre, mert az NBA2K9 nagyon fasza, simán odaver az NBA Live-nak.
7.
7.
suti_88
nahisze, ha a 2k ráteszi a kezét a fifa jogaira, akkor kapnánk csak egy fifa-t és pes-t alázó valóban realisztikus focijátékot
6.
6.
wolf15
Ha nem jön,akkor marad a 2K Sports féle változat....ennyi.Ők legalább nem csesznek ki a PC-sekkel.Az MLB 2K9-re is kezdek végre ráérezni.Igaz még rookie szinten is vért izzadva verek meg egy gyengébb csapatot :D

Madden viszont nincs 2K-s verzióban....szval az jöjjön,mert ha nem,akkor monnyon le az EA.
4.
4.
drip
#2 Hát nagyon remélem,mert mostanra ígérték ... :) Szal ha nem jön kicsapom a balhét az tuti :P
3.
3.
suti_88
ezek normálisak? hogy várnak el egy szar ps2 porttól jó eladásokat? ááá...pedig már kezdtem megkedvelni az ea-t, de az ilyen ostoba és arcátlan kijelentések miatt remélem csődbe megy a cég
2.
2.
felegyi
1# Ez még csak NHL... Maden szerintem most jönni fog, elvégre ha rendesen megcsinálják.
1.
1.
drip
Mi a f... ?! Idén sem lesz Madden NFL PC-re???? Akkor meghülyülök komolyan :@
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...