PS3-ra és Xbox 360-ra is jöhet Clone Wars játék

  • Írta: Daks
  • 2009. április 23.
  • Pletyka
Link másolása
Nintendo DS és Wii után a nagy konzolokra is elkészülhet a magyar Cartoon Networkön is futó, Klónok Háborúja sorozat alapján készített Star Wars játék.
Nintendo DS és Wii után a nagy konzolokra is elkészülhet a magyar Cartoon Networkön is futó, Klónok Háborúja sorozat alapján készített Star Wars játék.

A hír ugyan még nem 100%-os, de a pletykák szerint már javába fejlesztik a Republic Heroes alcímet viselő új Star Wars: The Clone Wars játékot. A LucasArts megbízásából az ausztrál Krome Studios műhelyében folynak a munkálatok, és ha minden igaz, akkor a Jedi és a Clone oldal is kap majd benne egy-egy küldetéssorozatot. A jók oldalán Anakin Skywalker és Jedi Padawan Ahsoka Tano írányítható majd co-op módban, a rosszak képviselőjeként pedig névtelen segítőjével színre lép az utolsó fejvadász, Cad Bane. A Krome Studios amúgy nem újfiú a Lucas műhelyben, ők csinálták többek közt a The Clone Wars: Light Saber Duels-t és a Wii/PS2-es The Force Unleashedet is.
17.
17.
FlyrG
Remélem a multi módot jól meg csinálják, ha lesz benne. Azt is remélem h azt a módot amelyikben a klónokkal lehet vinni a story-t rendesen kidolgozzák.
16.
16.
pjoco
A Rajzfilmet imádom meg a sorozatot is! :D
15.
15.
Skippyke
Nekem sem feküdt annyira a TFU. A story jó, az euphoriát pedig jobban kihasználhatták volna, főleg PS3-on. A nagy hibája a linearitása. Nézd a hátam TPS, és ölj meg midnent ami mozog. Clone Warssal kapcs.-ban, hogy értik hogy utolsó fejvadász? Ez sehogy nem passzol.
14.
14.
IceColdKillah
Én imádom a Star Wars-ot, és szerintem is lehetett volna több a TFU! Pl: több pálya, több force... De attól még egy jó játék! Az ilyen játékokat szokták "hétvégi kikapcsolódásnak" nevezni: egy hétvége alatt végigvihető!:)
13.
13.
klemid
11:Ne haragudj de középkategóiás ezen még mindig nevetek...Nem azért de csak ök csinálák a SW játékokat és ök tudják hogy mien is az...:D
12.
12.
Darth Razor
Részemről bármi ami Star Wars, jöhet! Bár sokkal jobban örülnék egy a filmek történetét (azok közül is főként a "régi" trilógiás részek) feldolgozó játéknak, mondjk végre egyszer már teljes egészében Anakinnal/Vaderrel a középpontban...
11.
11.
Gael
8:okosan irkaljal,en csak a sajat velemenyem mondom.Ha megnezed a kategoriajanak a jeles kepviseloit(DMC,God of War,Havenly Sword,stb)Akkor mar sem a sztori,sem a graf nem tunik kivalonak,a jatekmenetrol nem is beszelve.A sztori meg annak kivalo,aki oda meg vissza van az SW univerzumtol,csak en nem halok meg erte.Mar nem.Sem az ujabb filmek,sem a rajzfilmek,sem az utobbi evek Lucasart jatekai nem gyoztek meg.ennyi.Sot,meg mernem kockaztatni,hogy ha igy haladnak az SW produktumokkal,ahogy az utobbi evekben eroltetik,akkor hamarosan a sajat karikaturajava fog valni.
10.
10.
klemid
9.
9.
Scoo
7: én Wii-n vittem végig. Gondolom az egyezik a PS2-vel. Nem tudtam hogy van különbség.
8.
8.
klemid
Hát Star Wars jöhet minden mennyiségben de egy normális nem ien rajzfilmfigurásnak jobban örülnék.

3,5:Eszt te hol állmodtad hogy a TFU közepes kategóriájú?Az egyik legjobb SW játék!Fölleg a sztoria dart vader-el.Istenem...közepes kategóriás lol...
7.
7.
Mathia$
5:attól hogy neked nem tetszett attól még nagyon jó játék, ezt mutatják az eladások is, tehát nem átlagos.

6: nem tudom hogy vagy vele ,de nekem a ps2-s sztori sokkal jobban tetszett mint a boxos meg a ps3as.
6.
6.
Scoo
Nekem bejött a TFU. Igaza lehett volna pcit jobb is, de baromi jó története volt amiért simán megérte végigvinni.
5.
5.
Gael
A TFU egy kozepes jatek lett,nemcsak rovid,de atlagos is,egy dolog mentett rajta,a Star Wars nev.Fel ora alatt meg is untam,a vegere meg igazi kinszenvedesse valtozott mindig ugyanazt csinalni.
4.
4.
Mathia$
3: Gondolkozz mirlőtt ide írsz mert a TFU (Force Unleashed) nagyon király game lett mind sztoriliag mind grafikailag!

Ezért is adtak el belőle szeptember óta több mint 6.5 millió darabot!

Igaz lehet elég rövid lett, de nagyon élvezetes főleg hogy a játéknak nem csupán 1 befejezése van.
3.
3.
Gael
gondolom senki sem viszi nintendora,ezert eroltetik a nagyokra.Pedig szerintem nem kellene.A TFU csufsagos leszereplese utan szerintem komolyan el kellene gondolkozzon minden Lucasart-os fejleszto,hogy miert is nem kepesek egy jo jatekot csinalni mar hosszu evek ota.
2.
2.
Scoo
The Clone Wars: Light Saber Duels nem lett egy nagy eresztés. Lényegében csak kibővítették és átrakták Clone wars időszakba az előző SW játék duel mecsseit (amik egyébként kimaradtak a HD konzol verziókból)
1.
1.
Mathia$
Vajon majd megéri beszerezni?

Nem hallottam róla sok jót :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...