Újabb információk a Star Trek: D-A-C-ről

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 24.
  • Hír
Link másolása
A J.J. Abrams következő Star Trek filmje alapján készülő Star Trek: D-A-C-ben intenzív űrhajós multiplayer csatározásoknak lehetünk részesei.
A J.J. Abrams következő Star Trek filmje alapján készülő Star Trek: D-A-C-ben intenzív űrhajós multiplayer csatározásoknak lehetünk részesei.

Ugrás a galériához

Ahogy a filmnek, úgy a játéknak is az a legfőbb célja, hogy a fiatalabbak is megismerkedhessenek a Star Trek univerzummal, a rajongói bázis frissítésére pedig a nyomott áron érkező űrhajós lövöldének, a Star Trek: D-A-C-nek minden esélye megvan. A játékban három játékmód kap helyett, így a kötelező singleplayer mellett többjátékos és kooperatív módok is várnak ránk: online Team Deathmatch-ben, Assaultban és Conquestben nyúzhatjuk a játékot és apríthatjuk fel ellenfeleinket, akik akár tizenegyen is lehetnek majd. A zenét, a három játszható fajt és űrhajót - melyek mind egyedi képességekkel vannak felruházva - a filmből választották ki a készítők, ráadásként megígérték, hogy a később érkező DLC-knek köszönhetően bővülni fog a felhozatal. A Naked Sky Entertainment új játéka május 8-tól lesz letölthető az Xbox Live-ról illetve a PlayStation Networkről, míg a PC-s verzió valamivel később érkezik meg.

3.
3.
Optimus Prime
Lesz PC-re is?! Ez számomra jó hír - igen, a több platformnak híján vagyok.

Egyetértek a lentebb szólókkal, kár így le butítani a Treket. Úgy mint ilyen játékokkal, úgy mint az új filmmel és legutóbbi sorozattal. :( Hol van már az Elite Force vagy az Armada?
2.
2.
Scoo
Ingyen adják? Csak mert ezért pénzt én nem adnék.
1.
1.
HomoLudens
Eddig minden butítás nélkül megélt a Startrek mostsem kéne belölle agyatlan lövöldét csinálni maradjon csak scifi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...