Driver: The Recruit - Készül az új epizód

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután a Ubisoft felvásárolta a Driver fejlesztőit és a játék jogait, megjelent a Driver: Parallel Lines és úgy tűnik, hogy hamarosan új epizóddal bővül a sorozat.
Miután a Ubisoft felvásárolta a Driver fejlesztőit és a játék jogait, megjelent a Driver: Parallel Lines és úgy tűnik, hogy hamarosan új epizóddal bővül a sorozat.


2007-ben jelent meg a Driver: Parallel Lines és a szaksajtó nem jutalmazta túl magas pontszámmal a játékot, ám kellemes időtöltés biztosított az unalmas órákra. A kiadó úgy gondolta, hogy ideje lenne feléleszteni a sorozatot két éves álmából, s a napokban levédette a Driver: The Recruit nevet, amivel elismerték, hogy egy új játék van készülében a Ubisoft Reflections nevet viselő stúdióban. Sajnos a célplatformokat még nem ismerjük, de vélhetően PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is egyaránt megjelenik majd az új Driver.
12.
12.
szada95
ps 1 -en meg volt az driver 1 meg a 2 jok voltak várom az ujat
11.
11.
IceColdKillah
Istenem, azok a régi szép Driver 2-es idők.... A Paralell Lines-al nem játszottam, de azé' kíváncsi vok hogy ebben is lesznek-e titkos autók, mint a D2-ben. Ja és sztem a D3 egy nagy rakás ****volt!
10.
10.
dzsiádzsó
Cikkről:



1. Miután a Ubisoft felvásárolta a Driver fejlesztőit és a játék jogait, megjelent a Driver: Parallel Lines, sajnos nem nyert, Ubisoft szárnyai alatt egyedül egy PSP port készült a játékból, az is Driver 76 címet viseli :P



Játékról:



1 jó volt, 2 zseniális, a 3-nak a hangulata stimmelt, nekem ps2 parádés grafika volt, sérülés modellel együtt, persze ps2 adottságaihoz képest :D.

Párhuzamo vonalak GTA klon volt kb ennyi.

Most ez az uj :D:D nee szerintem sose jön vissza a régi Driver, sandbox játék lesz mi más, senki ne várja a driver2 sikereit visszatérni :P
9.
9.
drip
ugyan már még alig tudunk róla valamit :) Kissé korai ítélkezni...én az 1el és a 2vel játszottam azok bejöttek de a 3at nem mertem kipróbálni.Ha ez viszont jön Pc-re akk lehet egy próbát meg ér számomra :)
8.
8.
Slik
Szerintem jó lesz mert nem PS2 és régi PC-re fog jönni ;)
7.
7.
tyler001
sztem ez sem lesz külömb mint a parallel lines, nemtudom..reménykedek a legjobbakban de sztem gááz :S:S
6.
6.
felegyi
A második rész végén robban fel az összes kocsi :)?
5.
5.
Mathia$
1,2,3: Én ugyanezt mondhatom csak, bár nekem 1ik rész se tetszett
4.
4.
klemid
A Parallel Lines tényleg nagyon jó volt!Főleg mocival mentem mert volt köztük olyan gyors hogy ihajj.Nagyon jó játék.Lehet elő is veszem.
3.
3.
ATi0021
Nekem a Driver 3-ra az egyetlen gondom, a küldetések nehézségével volt. Sokszor nagyon ki volt már centizve a dolog vagy volt, hogy saját hibámon kívül bukta el a küldetést. Aztán később a Parallel Lines már sokkal jobb volt. Nekem nagyon tetszett. Szép nagy New York volt. És külön bejött, hogy két külön korszakban is bejárhattuk a város. Ezt a részt szintén nagyon várom. Főleg, hogy ez már az Ubisoftnál készül.
2.
2.
Dcrysis02
Játszottam a 3-al.Szép nagy terek voltak benne,de az irányítást szerintem nagyon nem találták el.
1.
1.
Giga0509
Király! driver 2-t mennyit toltam ps1-en úristen.... :D viszont asszem a 3 ps2-re nagyon sz*r lett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...