Ghostbusters - Egyelőre csak a Sony konzoljára

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Az elmúlt idpszakban megannyi probléma övezte a Ghostbusters nevet viselő játékot, ám úgy tűnik, hogy a Sony szeretné magáénak tudni az utolsó szót.
Az elmúlt időszakban megannyi probléma övezte a Ghostbusters nevet viselő játékot, ám úgy tűnik, hogy a Sony szeretné magáénak tudni az utolsó szót.

Ugrás a galériához

Az eddigi állás szerint az Atari adta volna ki a Ghostbusters nevet viselő játékot, amely a filmek folytatásának készül. A minap azonban történt egy érdekes lépés, ugyanis az Atai megállapodást kötött a Sony-val, így a játék június 19-én csak Playstation 2-re és Playstation 3-ra fog megjelenni. A cég elmondása szerint később még elképzelhető az Xbox 360-as, Wii-s illetve Nintendo DS-re készül változat kiadása is, ám ez még a jövő zenéje.
43.
43.
attilaK
Akkor ha körbenéznénk másfele hírekben letisztulna a dolog. Igaz engem sem nagyon érint a szellemírtósdi.

Na akkor ez a hír csak az eu-ra vonatkozik. Amerikában és más kontinenseken jön a x360-as verzió egyidőben a PS3-éval. Ide majd valamikor év végén érkezik.
42.
42.
klemid
Akkor máskor a Mafia 2 lesz exkluziv.xD
41.
41.
juhaszdavid9
Hát ilyen nincs!!!AJÁNLOM HOGY BOX 360-re is legyen!!!
40.
40.
Maci80
Az "Ez" nél az exkluzivitás megmaradására gondoltam.Ja és szerintem emiatt a játék miatt nem sokan fognak PS3-mat venni.Szóval ez megint egy "Jó" lépés a sony-tól a világuralom felé vezető úton,gratulálok!
39.
39.
Maci80
Szerintem a Sony-nál még mindig kissé zavarodott emberek munkálkodnak,hogy egy ilyen "Év játéka címre esélyes" projekt exkluzivitását vásároltak meg.Az meg igen csak kamu szövegnek hangzik hogy elképzelhető hogy kiadják más platformra is.Ez csak akkor valósúlhat meg ha nagyon leszerepel a játék,mert más különben csak milliókat buknának azzal hogy nem adják ki másra.
38.
38.
szlav
Várom.. ezt ish a többi sok között:D

http://href.hu/x/8w6b ...amúgy:)

37.
37.
Krekk
Nemtom miért kell túlreagálni a dolgot. Mintha ez lenne az első ilyen, hirtelen mindenki vinnyog. Alone in the Dark-nal szinte ugyanez volt csak forditva, ott a ps3 jött jóval később. Ez van. Exclusive játékok se újak szóval ahhoz is hozzászokhattatok volna. Ráadásul ez a játék nem olyan nagy szám szerintem, hogy emiatt kardjainkba dőljünk. Jó, biztos van aki várta, de akkor se egy nagy szám szerintem, hirverése se kimondottan nagy.

Azon meg, hogy itt sokan MS-esek nemtom mit csodálkozik pár ember. Xbox olcsóbb és van warez. Ez meg Magyarország, ahol a fizetések és a gám árak nincsenek kimondottan egyeztetve.

Szóval vicces ez a "platform-öntudat" hogy milyen véresszájúan harcolnak páran ha az ellen tesz keresztbe, de ha az ő oldaluk elégedetten vigyorognak, esetleg megjegyzéseket tesznek.

Mellesleg a károgók, akik csak letöltötték volna szerintem fogják be a szájukat nagyon gyorsan, mert ha lelopják a játékot (még akkor is ha indokolatlanul drága) semmi okuk pampogásra. Ezzel persze nem azt mondom, hogy itt minden Boxxos, Pc-s warezhuszár, de azért fogadni mernék, hogy a károgók minimum 50%-a csak letöltötte volna, azt az annyira nagyon-nagyon várt játékot.

Ezzel nem harcot akarok gerjeszteni csak, hogy nézzen magába az a pár ember, aki igy viselkedik, bár tartok tőle nem nagyon fog...de csodák még vannak:)
36.
36.
Dcrysis02
57:Feltehetőleg nagy sikerre számítanak a mozifilm miatt.Ha jó lesz,elképzelhető hogy sokan kapnak a játék felé.És ha megteszik,csak PS3-ra tudják beszerezni.
35.
35.
StevenSTV
Na meg a jó qrv@ anyjukat!!! Má azt hittem boxon is tok vele játszani! PS3-at a népnek...:S
34.
34.
Gael
Miert pont ezt a szart erolteti a Sony?Egy csomo exclusivot elenged,ezt meg megveszi.Hulyek ezek
33.
33.
koffein
ja ez csak a PeterPal verziora vonatkozik
32.
32.
tjames
Az egsézben az a durva leginkább hogy ezt nem a Silent Hillel vagy a Resident Evillel teszik meg, amihez mondjuk némi japán vonzat is tartozna...hanem egy ízig vérig amcsi frencsájzal. :)

Azért ez szopacs ...

:) Jó érzéke volt a SONY-nak ehhez :)
31.
31.
Aramisz93
Meg fog jelenni mindne konzolra csak később nem kell pánikolni. Egy játék ami 2 hónap múlva megjelenik, annak szinte már teljesen kész van minden változata. Nem fogják a 90%-ig ( ezt most csak úgy mondtam ) változatot egyszerűenkidobni a kukába. Hanem tesznek hozzá még egy két pluszt és úgy adják ki. Ahogy az volt a Bioshocknál, Lost Planetnél és még sok játéknál. Csak most ps-re jön előbb.
30.
30.
Petike x
Ebben az a különösen érdekes, hogy példáual a Wii "változat" az még csak nem is port volt, hanem külön játék, ami már majdnem kész volt.



Tehát ez kb. azon a szinten van mintha a Sony mondjuk most fizetne a High Voltage-nek hogy mégse jelentessék meg a Conduit-ot, akár le is törölhetik a vinyójukról.



Eléggé kétségbe lehetnek esve...
29.
29.
Mathia$
28: Jaja nekem van boxom és 3héten belül lesz ps3 :D

Bár én mindig sony-s voltam csak most kellett 1 box is ;)
28.
28.
Mathia$
Nembaj, leszedjük ps2re meg majd pspre és ha igazán jó akkor meglesz ps3ra is ;)
27.
27.
klemid
31:Nem hanem már eszt a játékot jóideje csinálják a többi platformra.Most meg jött a hír hogy a Sony konzoljaira elöbb agyák ki.Te meg erre irod hogy biztos kijön erre meg arra meg hogy voltmár gameplay stb...Amikor mi tudjuk de most arrol van szó hogy csúsztassák a többi platformra.

tjames:Én nem aszontam hogy tömeges vándorlás hanem van pár ember aki Sony konzolra ruház be és nem pedig Box-ra.:D
26.
26.
ferrari123
25.
25.
tjames
Dcrysis: Teljesen igazad van

First Aye: Ne kezd... ne kezdj feleslegesen kötekedni! :)

moloj: meglátásod valós, de Dcrysis megadta rá az egyértelmű választ.

Ghost ne vedd magatokra.

klemid: én nem vettem észre népvándorlást a sony felé... tömegeset biztosan nem.
24.
24.
ferrari123
MS allandoan ezt csinalja.Sony meg csak neha. :P Azert van kulombseg. Am molojnak valamennyire igaza van.pl a gametrailers is MS-s.
23.
23.
klemid
27:Olvazsd el megint a hírt!:D
22.
22.
klemid
Am én ugy vettem észre hogy pártolnak át az emberek a PS-re pl. itt a GK-n is.Sokmindenki tervez venni vagy már megis vette.
21.
21.
Ghost
Az oldal egyáltalán nem MS beállítottságú, mi csak híreket közlünk az olvasókkal. Ezért nem fizet se MS, se Sony. Az, hogy a kommentelők között sokkal többen rendelkeznek xbox 360-nal, mint playstation 3-mal, ez egyrészt érthető: hamarabb jött ki a gép, olcsóbb is. Ha a Sony szerez meg egy címet, mi azt is közöljük, ahogy tettük ezt most is, és közöljük a Microsoft esetében is.
20.
20.
Dcrysis02
23:Ezt hogy érted?Tudtommal nem az oldal hanem a felhasználói MS beállítottságúak ;)

És ezt a Sony magának köszönheti.Vajon miért van ennyi MS beállítottságú?Több embernek van Zikszbokszja mert olcsóbb,és az MS uralja a PC piacot is,úgyhogy ne mondd hogy ez ekkora meglepetésként ért.Ha csökkentené a gépe árát a Sony,hidd el több Sonys felhasználót látnál az oldalon.
19.
19.
Dcrysis02
18:Senki sem mondta hogy nem jön,csak ideiglenesen exkluzivitást élvez a platform.Max pár hónap.

20:Épp ellenkezőleg.Eddig minden Sonys szidta a Microsoftot hogy ezt meg azt fizet le,mikor a Sony ugyanazt az elvet követi .Ez nem arról szól hogy ki fizet le kit,ez üzlet.Ha a Sony jut hamarabb egy üzlethez ő is ugyanezt csinálja mint a Microsoft,hogy az ő termékét vegyék egy időre exkluzivitást kér.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...