Red Steel 2 - MotionPlus nélkül játszhatatlan

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 13.
  • Hír
Link másolása
Nagy kockázatot vállal azzal a Ubisoft, hogy csak a MotionPlus-tulajdonosoknak teszi elérhetővé a Red Steel folytatását, ám állítása szerint mindennek megvan az oka.
Nagy kockázatot vállal azzal a Ubisoft, hogy csak a MotionPlus-tulajdonosoknak teszi elérhetővé a Red Steel folytatását, ám állítása szerint mindennek megvan az oka.



Jason Vandenberghe, a játék egyik fejlesztője árulta el a Nintendo Power magazinnak, hogy a mozgásérzékelős irányítást sokkal pontosabbá tevő MotionPlus kiegészítő nélkül gyakorlatilag játszhatatlan lenne a Red Steel 2. Az első rész is rendkívül ígéretesnek tűnt az előzetesek alapján, azonban a játékélmény az irányítás pontatlansága miatt nem volt az igazi. A folytatáshoz már kötelező lesz az eszköz használata, amely a nyáron kerülhet boltokba.

Eddig olyan játékok támogatják a MotionPlust, mint a Tiger Woods PGA Tour 10, a Grand Slam Tennis és a Virtua Tennis 2009, továbbá a kiegészítőhöz mellékelt Wii Sports Resort. Elemzők szerint idén az amerikai és európai Wii-játékosok körülbelül húsz százaléka (mintegy tízmillió fő) fogja megvásárolni az újdonságot, többségük a felsorolt játékok tartozékaként. Mások nem várnak ekkora sikert, de az előrendelésekre való tekintettel kíváncsian figyelik a MotionPlus karrierjét.
8.
8.
Naliak
Én örülök annak hogy van X 360 a családban, de az FPS ekkel nem vagyok jóban.Kényszerből megszoktam, de sosem fogom szeretni. Hiába csodaszép és nagyon okos a Resi 5, az irányítás így is sokkal körülményesebb, (és ezért nem is annyira pörgős).

mint a bár nem FPS, de mégis etalon wiis resi 4-é,

Red steel annyira azért nem volt gyász, csak nem hozta, amit vártunk tőle. De pl az osztott képernyős 4 személyes multi, még így motion + nélkül is szokhatóbb az egér+ WASD-n felnőtt generációnak, mint akármelyik X360 as lövöldözés (a grafika persze kanyarban sincs)



Nekem van Motion + om, a PGA hoz vettem, és tényleg elég sokat dob a játékon. Én úgy érzem hogy a Wiimote még nem volt kész, amikor kiadták, ezzel viszont tényleg azt tudja, amire számítottunk, anno, vagy amiről álmodoztunk, mikor megtudtuk, hogy mi lesz a poén a wii-ben.



AMÚGY SZVSZ UNDORÍTÓ A HARÁCSOLÁS AMIT A NINTENDO CSINÁL!!!!
7.
7.
Scoo
Úgyérzem egyre több studió, fejlesztő érdemli meg a szívlapátot. Wii-re van több jól irányítható FPS ami elmegy a MotionPlus nélkül is. Ha akarták volna akkor ez is mehetett volna anélkül. Rólam több pénzt nem gombol le a Nintendo (biztos benne van a kezük ebben is). Főleg mivel baromi arogánsak és önteltek lettek.
6.
6.
amd33
Én is örülök hogy boxom va nde a reda steel sorozat miat nem bánnám ha lenen egy wii-m:D
5.
5.
hakydakillah
Megnézném, ahogy hadonászás közben véletlenül levágok 1et a páromnak :-)
4.
4.
Mathia$
3: NA az tuti ütős lenne
3.
3.
Slik
Mi a f.... az a MotionPlus? :D
2.
2.
thynice
azt hiszem hogy itt az ideje egy wii vásárlásnak.
1.
1.
huszti
azé milyen fasza már :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...