A Criterion már a 2010-es NFS-en dolgozik?

  • Írta: ATi0021
  • 2009. május 17.
  • Hír
Link másolása
Tavaly év végén, amikor az EA kénytelen volt számos stúdiót bezárni, már olvashattátok oldalunkon a pletykát, miszerint a Criterion Gamesnél készülőben van egy új Need for Speed.
Tavaly év végén, amikor az EA kénytelen volt számos stúdiót bezárni, már olvashattátok oldalunkon a pletykát, miszerint a Criterion Gamesnél készülőben van egy új Need for Speed.

Most ismételten figyelem középpontjába került a hír. A Primotech biztos forrásra hivatkozva állítja, hogy a Criterion Games, mely a Burnout-sorozatot is jegyzi, jelenleg a 2010-es évben megjelenő Need for Speed játékot fejleszti. Az oldal szerkesztősége épp az EA Redwood City-ben található főhadiszállásán volt egy prezentáción, így érthető módon a frissen szerzett információkra azonnal rákérdeztek, de John Riccitiello kitérő választ adott: "Jelenleg az Need for Speed: World Online-ra, Shiftre, és Nitro-ra igyekszünk koncentrálni" - mondta.

További információk alapján a Black Box által készített Need for Speedek rajongóinak sem kell félniük, hiszen a csapat 2011-ben jelentkezik majd egy újabb résszel. Érdekesség még, hogy múlt hónapban Jesse Abney a Shift producere is megemlítette a VG247-nek a Criterionos srácokat: szerinte "nagyszerű csapat, mely kiváló munkát végez", ez pedig rendkívül jó referencia egy Need for Speedhez.
15.
15.
laca009
15 na arra én is kiváncsi leszek :D
14.
14.
Mathia$
Jeeeee!

Remélem a Black2ről is kapunk vmi új hírt a criteriontól!
13.
13.
laca009
hát akkor kapunk egy jó kis nfs burnout-ot ... ez szó szerint egy burnout élő szereplőkkel meg tuningolhatósággal lesz....
12.
12.
Jocilus
Hát én mindenesetre kíváncsian várom,hogy mit fognak produkálni!
11.
11.
BADTrane
10: De azért az egy álom lenne ^^
10.
10.
Giga0509
10:NFS: Paradise :D hmmm.... jól hangzik :)
9.
9.
huszti
9: úgyse kaptok.



Bár sztem a Criterion nagyot alkotott a Burnouttal, ha összedobnák a bournotut meg beletennék az NFS U2-es tuningolásos rendszert, kész 1 jó kis autós játék. De az már nem NFS lenne, inkább Burnout Paradise 2.
8.
8.
tjames
Én szeretem a NFS-eket, minden gyermekbetegségükkel együtt. Az pedig hogy már fejlesztik...még szép :) Alig egy évük van vissza :) Húzzanak csak bele!
7.
7.
n_csacsi
nem hiszem h átnevezik a burn out-ot :)
6.
6.
Ilukin
miért nevezik át a burnoutot? :S (:D)
5.
5.
szada95
régen birtam az nfs-t ma meg halom számára gyártják a szart a burnout meg maradjon flatout 1 2 és az ultimate carange mögöt
4.
4.
hakydakillah
Én szeretem a NFS-ed, mindegyik megvan, igaz a régiek jobbak voltak - pl. Most Wanted, Hot Pursiut 2.

Én nem szeretném ha a Criterion venné át a játékot, mert az már nem volna az igazi. A Burnout-ért eleve nem vagyok oda, igaz gyönyörű, de már túl gyors a szemeimnek, szerintem már nagyon eltúlozták a sebességet benne. Természetesen mindenkinek meg a saját véleménye, én ezt így érzem :-) De majd meglátjuk....
3.
3.
Dcrysis02
Lassan már a csapból is NFS folyik.

Amióta nem vált be a lassított fejlesztés, meg a "vissza a gyökerekhez", azóta megint futószalagon gyártják a részeket.Új NFS?Meh.
2.
2.
Giga0509
Nekem a carbon tetszett a legjobban,talán még az underground 2,de azóta 1 se jött be...
1.
1.
Jocilus
Én annyira nem szeretem az NFS játékokat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...