Aragorns Quest - Az első előzetes és screenshotok

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 31.
  • Videó
A Warner Bros. felügyelete alatt készülő The Lord of the Rings: Aragorns Quest kapcsán megjelent az első előzetes és az első screenshotok egyaránt.
A Warner Bros. felügyelete alatt készülő The Lord of the Rings: Aragorns Quest kapcsán megjelent az első előzetes és az első screenshotok egyaránt.


Mint ahogy az már a bejelentésből is kiderült, az Aragorns Quest leginkább a fiatalabb korosztálynak készül, s ezt a legújabb előzetes is bizonyítja. Az is kiderült, hogy a játék Playstation 2-re, PSP-re, Nintendo DS-re és Wii-re fog megjelenni, valamikor az idei esztendő végén.

Ugrás a galériához

18.
OldM4n
So-so, jogos a kritika. Úgy nézem nagyon benézték a célközönséget a fejlesztők. Ez a grafika a kisebbik lányaimnál még bejönne (5-7 év) de annyi. A nagylány kiröhög egy ilyennel... (17) A kicsiket meg Tolkien nem érdekli, bár kétség kívül megismerik az orkokat, a tündéket, etc, tehát a fantasy karakterek nem idegenek tőlük, csak nem hinném, hogy ők lennének a célközönsége.Orkok rózsaszínben: Ez mekkora ötlet! Írok is a fejlesztőknek... :))
17.
bledzer
tolkien megszégzenítése....
16.
Csimpy
Nem is tudtam, hogy ilyen szőrös a hobbitok lába...
15.
Bally King
már alig várom a cuki rózsaszín orkokat :D
14.
Kelcsi66
Gyenge grafika, első ránézésre teletabi, valótlan az, hogy Aragornnak van pajzsa... Örüljünk, hogy ez nem jön PS3-ra, PC-re, Xbox-ra..
13.
Csimpy
Egy Diablo: Kid's Editionnak tűnik, semmi többnek.
12.
daneelolivaw
ahelyett hogy csinálnának egy gyűrűk urás rpg-t egész bejárható középföldével...
11.
Shadowsomi
Most feltenném a kérdést, hogy mi a tököm ez?!?!??!Már nem azért, de manapság már egy 8 éves is csak kiröhögi ezt... A másik meg, hogy miért kell egy komoly történetet és egy varázslatos világot ennyire lebutítani?! ezeknek a nyomorult cégeknek már semmi se szent??? ez borzalmas emberek, remélem a készítők mindenhol figyelik a hozzászólásokat...Mellesleg, Aragorn történetét feldolgozhatnák normálisan, pl mikor még csak vándor. Az sztem állati jó lenne. a Feeling. (És kövezzetek meg, de annak inkább rpg-nek kéne lennie xD)Egy szó mint száz, ez ratyi és kész...
10.
g.man580
Elpazarolni egy ilyen ötletet.A gyerekekkel meg a családokkal semmi bajom nincsen de azért ez a gyűrűk ura kérem szépen.
9.
pjoco
Jól van már viccelek ne vedd már komolyan basszus! Tiszta ideg a srác! :D
8.
Aramisz93
#13: A százszorszép mióta sárga? '-_-
7.
pjoco
Azt néztem én is és az százszorszép! xD Samu meg egy behemót állat!
6.
MetalLord
csatlakoznék azokhoz akik azt mondják, h ez nem "méltó" a gyűrűk urához. az oké, hogy a kicsiknek akarják bemutatni vele vagy nemtom, de a gyűrűk ura világa nem ilyen gagyi bugyuta hupikéktörpike.... ezt a világot nem lehet így lebutítani sztem, mert akkor elveszti pont azt amitől jó volt. sztem egyzserűbb lenne felfogni h a gyűrűk ura nem egy gyerekmese és kész....
5.
Aramisz93
#7: Százszorszép? Egy képet nézünk? Alsó sor 2. kép. Ne szopass, hogy az százszorszép lenne XD
4.
pjoco
Azok nem napraforgók hanem százszorszépek Samu meg nem nőtt meg csak fentebb áll a képen!
3.
Aramisz93
Én bírom az ilyet, szerintem jópofa a videó is !:D Amugy se jön sok játék idén ps2-re ( ami jónak igérkezik ) simán belefér az évi költségvetésembe. ;):)
2.
Ghost
1: Mert mikor felvettük, akkor úgy írták, hogy ezekre is jön.
1.
Mathia$
Fiatal korosztály és ps2 között ég és föld.

Olyan beteg gamek is vannak ps2re mint mondjuk a manhunt vagy egy gta...

Simán jöhetett volna 360ra vagy p3ra, ott több a fiatal játékos :D

(nem mintha kellene a játék, tuti szar lesz)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...