MGS: Peace Walker - az igazi ötödik rész?

  • Írta: billadama
  • 2009. július 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima most elárulta, hogy mit is tekint igazán a Metal Gear Solid széria folytatásának, vagyis az ötödik résznek. A szerencsés nyertes a PSP-s Peace Walker!
Hideo Kojima most elárulta, hogy mit is tekint igazán a Metal Gear Solid széria folytatásának, vagyis az ötödik résznek. A szerencsés nyertes a PSP-s Peace Walker!

A Mester már régóta bünteti a fél világot minden játékot lesöprő Metal Gear Solid sorozatával. De mint minden jónak, ennek is vége kellett, hogy érjen egyszer. Félig sírtunk, félig nevettünk mikor kiderült, hogy a negyedik rész lesz az utolsó. Szomorúak lettünk mert utoljára taktikázhattunk Snake bácsival, de örültünk is, hogy megint egy jó játék akad a kezünkbe. Aztán mindenki belenyugodott a ténybe, mígnem feltűnt egy rejtélyes oldal. Onnantól kezdve felgyorsultak az események, bejelentés bejelentést követett, és ma már ismeretes, hogy a sorozat igen is folytatódik. Méghozzá Kojima úr szerint PSP-n. Tudjuk, hogy készül egy igen jelentős verzió nextgen gépekre is, de az MGS atyja nem vesz igazán részt aktívan azok elkészítésében.


Ő inkább a kézi konzolos epizód felett bábáskodik, méghozzá teljes odaadással. A Peace Walker alcímet viselő részben ő lesz a producer, a designer, a rendező, a szerkesztő, és az összes egyéb munkafolyamatot is felügyeli majd. Ezen felül szakítanak az eddig handheld verziókon tapasztalt nem összefüggő, pár perces küldetésekkel. Igazán vérbeli, Metal Gear szagú sztorit kap a produktum. Elmondása szerint a Peace Walker viszi majd tovább a Metal Gear tradíciót, ezért ha MGS trendről beszélünk, akkor ennek  ez a  játék felel meg valójában. Ki is jelentette, hogy ez az igazi ötödik rész, s hozzátette még, hogy a Metal Gear Solidnak nincs vége, a sorozat folytatódik. Innentől kezdve nincs is más dolgunk, mint kiböjtölni a megjelenést.
9.
9.
Gaber1980
ez tuti jatek rem kijon ps3..ra is
7.
7.
Horvi14
vazz énis most júliusban vettem PSP-t :D de jókor :)
6.
6.
t.roli
Ca$h: Úgy van ;)

Annyira jókor vettem PSP-t! (pár hete). Van pár játék rá, de most 2009 ben a Sony tényleg nagyon rákapcsolt, és második aranykorát élheti majd a gép, és olyan csodás címek jönnek rá mint ez, húúú :)
4.
4.
Ca$h
lxdc: így van, majdnem jól fogalmaztál, helyesen így szól a mondat: ezek közel nincsenek az MGS-hez, meg se közelítik annak színvonalát és minőségét!
3.
3.
lxdc
''minden játékot lesöprő Metal Gear Solid sorozattal''

Na azért ez túlzás, az MGS sorozat közel nincs egy Stalker vagy Splinter cell,Hitman,Tomb Raider,vagy Max Payne!!!!!!!
2.
2.
Mathia$
Szerintem kijön előbb utóbb is majd ps3ra, mert ez nem lesz kis cucc még ha psp-s is.
1.
1.
Game Fan
Hmmm... Ennek van némi üzleti szaga is hiszen aki nem rendelkezik psp-vel viszont orbitálisan fanatikus az ígyis-úgyis meg fogja venni a kiskonzolt. Azért reméljük a legjobbakat :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...