Comic-Con 2009: Halo bejelentések

Link másolása
A Halo sikeréhez hasonló nagyon nincs jelenleg a piacon, így nem meglepő, hogy a Microsoft mindent meg tesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon egy ideig.
A Halo sikeréhez hasonló nagyon nincs jelenleg a piacon, így nem meglepő, hogy a Microsoft mindent meg tesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon egy ideig. Sok mindent megélt a trilógia, ám a kiadó továbbra sem akarja temetni fejős tehenét, így sorra jelentették be az új részeket, melyek közvetlenül már nem nagyon kapcsolódnak az eredeti játékhoz, ám azonos univerzumba kalauzolja el a játékosokat minden alkalommal. Ezúttal nem a konzoljaik előtt ülőket akarja még jobban elvarázsolni az óriás cég, hanem a fiatalabb korosztályt. Ezért megbízták japán öt legnagyobb anime készítő stúdióját (Bones, Casio Entertainment, Production I.G., Studio4 C, és a Toei Animation), hogy dobjanak már össze egy sorozatot, Halo Legends néven.

 
A Studio4 C közben egy külön projektbe is foghatott. Halo Origins néven fémjelezve érkezik hozzánk, majd egy 2x30 perces filmecske, mely az univerzum korai 100,000 évét szeretné bemutatni a játék kedvelőinek.

Frank O'Connor nagy titokban követi a projekt minden lépését és csupán ennyit tett hozzá a feljebb kiadott információkhoz:
"Láthattuk a világot Master Chief szemeivel, és az átélt élmények öröknyomot hagytak bennünk, melyeket sokáig emlegetni fogunk, de most itt az ideje, hogy más formában is átéljük ugyan ezt az élményt. Úgyérzem az anime és Halo rajongók egy bombasztikus sorozattal fognak gazdagodni hamarosan."

2010-ben érkezik a Warner Bros. kiadásában DVD és Blu-Ray formátumban.

Eközben az Xbox 360 tulajok egy új szolgáltatással gyarapodnak majd. A Halo Waypoint névre elkeresztelt szolgáltatás segítségével próbálja a rendszer összekötni a különféle Halo produktumokkal rendelkezőket, illetve innen minden frissítés, letöltés és extrák elérhetők lesznek egyben is.
9.
9.
Optimus Prime
Halo anime, itt legalább nem érződik meg nálam az Xbox hiánya. :)

A Toei egyébként többek között a '80-as évek Transformers sorozatait készítette.
8.
8.
Jocilus
Na erre kíváncsi leszek,hogy milyen lesz...
7.
7.
Teuton
Kíváncsian várom mit kerekítenek ki belőle :D
6.
6.
Gael
ez komoly,2*30 perc alatt bemutatnak 100.000 evet?
5.
5.
Batri
közben látom Mastermind is felsorolta a nagyobb neveket^^ hát igen..túl sokáig irtam a kommentet xP
4.
4.
Batri
3: igen én linkeltem a blabla-ban... nagyon várom énis, tényleg nagy nevek dolgoznak rajta(Dragon Ball, Ghost in the Shell, Fullmetal Alchemyst)...
3.
3.
Mast3rmind
Egy kis extra az anime világában annyira nem jártasaknak:

Bones (Studio) - Full Metal Alchemist

Production I.G. - Ghost in The Shell, Tsubasa, Blood+

Studio4 C - Animatrix

Toei - Digimon, Dragonball, és rengeteg más anime, melyeket már (!) 1960 óta gyártanak!



2.
2.
bzsp
ezt a hírt olvastam ma a fórumon. má nem tom ki küldte be, asszem batri....

de nagyon örülök, a halo a legjobb játék számomra:D:D:D
1.
1.
Ca$h
Várjuk, NAGYON várjuk!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...