GamesCom 09: FF XIV - lesz X360-ra, csak később

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 22.
  • Csúszás
Az Xbox Live adatvédelmi politikája különbözik az internetétől, ezért nem lesz egy ideig Xbox 360-ra Final Fantasy XIV - mondta Hiromichi Tanaka, a játék producere.
Az Xbox Live adatvédelmi politikája különbözik az internetétől, ezért nem lesz egy ideig Xbox 360-ra Final Fantasy XIV - mondta Hiromichi Tanaka, a játék producere.Noha a Final Fantasy XIII egyik pillanatról a másikra vált multiplatform címmé, nem kis meglepetésünkre a kizárólag online játékra fejlesztett Final Fantasy XIV-et már csak PlayStation 3-ra és PC-re mutatta be a Square Enix. A GamesCom-on a játék producere azt nyilatkozta, hogy lesz Xbox 360-as verzió, azonban az Xbox Live eltérő irányelvei miatt továbbra tárgyalásokra van szükség a Microsofttal, amely késlelteti a bejelentést. Nem tudni mikor jut egyezségre a két kiadó, annyi azonban biztos, hogy az X360-as játék nem jelenhet meg egyidőben a másik két változattal.
6.
Pain
6: Még szép! Szted nekik a Live árából megy 1 kanyi vas is a zsebükbe?:D Amúgy ez elég butus kérdés volt:)
5.
damien!!!
De ha kijön Xbox-ra is akkor kell fizeni a Live-ot meg külön a havit is???
4.
shooter1234
előfodrul... De az többször, hogy 1 játék PS3 -ra és Boxra jelenik meg előbb, és csak utánna PC-re. (Ne értsen senki félre, nem akarom a feszültséget kelteni.)
3.
tommy93
3. Sajnos kell. :( Kár pedig megvenném ha nem lenne az.
2.
godofwar44
Szerintem max. egy fél év a másik platformokra történő megjelenése után(tehát kijön PS3-ra meg PC-re és +fél év, h érthető legyen:)
1.
klemid
Már csak az a kérdés mennyit fog késni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...