DJ Hero - Bemutatkozik Daft Punk

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
A következő hónap végén, vagyis október 23-án jelenik meg az Activision legújabb őrülete, amelyben profi DJ-k bőrébe bújhatunk. Egyik ilyen lesz Daft Punk is.
A következő hónap végén, vagyis október 23-án jelenik meg az Activision legújabb őrülete, amelyben profi DJ-k bőrébe bújhatunk. Egyik ilyen lesz Daft Punk is.


Már nincs sok hátra a megjelenésig, így a kiadó egyre több reklámmal népszerűsíti a játékot. Hasonlóan a Guitar Hero sorozathoz, a DJ Hero is világsztárokat vonultat fel, akik között játszható lesz a világhírű Daft Punk is.
13.
13.
Horvi14
nem Kanye West-er gondoltál? :D
12.
12.
Kocsis92
remélem beteszik a harder-better-faster-strongert:) habár ha ott a jay-z akk tuti bennlesz:)
11.
11.
Scoo
Na most nagyon eltalálták a zenét. Meg is hozták a kedvem a játékhoz, bár valószínűbb, hogy hamarabb veszek egy dobot a gitár mellé, mint egy DJ pultot.
10.
10.
Horvi14
Ez nekem nagyon bejön :D nekem megvan amúgy a GH3 is PS3-ra és nagyon király meg a benne levő számok is! De ez vmi hihetetlen! :) Meg nagyon állat h Dj-zni meg gitározni is lehet benne jópár számban :D (igen nekem elég tág a zenei ízlésem :P ) amúgy meg márcsak egy Guitar Hero : Slipknot kéne amiben lehet énekelni, dobolni, gitározni meg Dj-zni is - az ottlenne :D amúgy éna valóságban dobolok és van igazi cuccom úgyhogy sztem GH-s szerkót nemhiszem h veszek :D
9.
9.
wildláma
11: 2.000.000-3.000.000????????? Mert a K a szám végén hátom nullát ér, vagyis egy ezrest. Szóval a 20k az 20.000, a 2000k meg 2millió ... legközelebb szólj ha mész bulizni, vagy koncertezni. :D
8.
8.
wildláma
ÁÁÁÁÁÁgecíííííí must have gyerekek must have!
7.
7.
Gael
felreertesz,en magan a szohasznalaton lepodtem meg.Amikor en mozogtam ezekre,mindenki csak bulinak vagy partinak hivta.Nekem kicsit mas fogalom kotodik a koncert szohoz.
6.
6.
Gael
5.
5.
Szerepelni fog benne DJ AM is, ő nagyon profi... volt. Isten nyugasztalja! Travis-el lenyűgöző előadást tudtak összehozni.
3.
3.
Gael
1:a Daft Punk legalabb annyira formalta a zenei vilagot,mint az alltalad emlitettek.
2.
2.
ACDC 4ever
mit kinem találnak már istenem
1.
1.
DanThomas
azért Santana, Slash stb. a GHban színvonalasabb-értelmesebb (szerintem)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...