Forza Motorsport 3 - megérkezett a teljes autólista

  • Írta: fojesz
  • 2009. október 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Már nem kell sokat várni a Forza Motosport harmadik részének megjelenéséig, ám addig is kaptunk némi szemezgetni valót a készítőktől.

Már nem kell sokat várni a Forza Motosport harmadik részének megjelenéséig, ám addig is kaptunk némi szemezgetni valót a készítőktől.

Alighanem bárki megtalálhatja kedvenc autóját a Turn 10 új autóversenyében, a Forza Motorsport 3 ugyanis 50 gyártó több, mint 400 modelljét vonultatja fel. Persze ez még mindig semmi a Gran Turismóhoz képest, illetve több verdát csak bizonyos előfizetői akciók kihasználása, limitált kiadások beszerzése révén kapunk meg, azért így is impozáns a hivatalos honlapon olvasható lista.

A teljes autólista megtekintése

25.
25.
killi
24.
24.
killi
23

hakydakillah

Személy szerint értékelem ezt a videot, mert ez teljesen egyértelművé teszi a dolgokat! Sajnos nekem nincs sem GT.msem Forza-ám, de nem kérdés melyiket venném...

Gyakorlatilag aki ezzel vitatkozik az...vagy vak, vagy nagyon-nagyon szereti a Forza-át...azt is meg lehet érteni
23.
23.
V1SoR
15: Egy szóval nem mondta senki,h azért lesz jobb a GT5 mert 950 autó van benne. Sőt én azt se mondtam,h jobb lesz. Csak vki írta,h 100-al lesz benne több, én meg pontosítottam.Legközelebb először olvasd el, amit írnak, mielőtt "ráugrasz"
22.
22.
Mathia$
HAHAHA! Mindenki azért fikázza a másik játékát mert neki nem az van van ezért mert nem jön a konzoljára, akinek viszont mind2 megvan az röhög rajtatok a legtöbbet akik ilyeneken vitatkoztok!

Meg minden forza-s hírnél említitek a gt-t vagy fordítva... ez is egy játék ti meg olyan komolyan veszitek mintha a sorsotok függne tőle.
21.
21.
hakydakillah
Nekem ez a kedvenc videom a GT-ról. Igaz két külön világot hasonlitanak össze, de jól sikerült :-)



http://www.youtube.com/watch?v=PvAb2Vg949k
20.
20.
Tilla25
Amúgy mi az a VIP membership Car Pack? Azt majd honnan lehet beszerezni? Aston Martin DBS-t igazán berakhaták volna a simma autó listába is.
19.
19.
Shadowman
16:Ezt most elnézted mert volt ps2-őm anno és megvolt a gt 3 és 4!!Az 5-el meg havernál játszottam!!Szal ezt benézted hogy ki se próbáltam!!És nem azért írok több felkiáltó jelet hogy komolyabban vegyenek,hanem mert így szoktam meg!!Ez van!!És egyébként meg pont leszarom ki vesz itt komolyan és ki nem!!!

17:Most aztán jól megmondtad nagyon megsértettél ám:DAmúgy meg képzeld engem rohadtul nem érdekel a grafika!!Nem vagyok trendi gémer aki a graffra veri a peckét!!!Nekem egy játékba kurvára nem az a lényeg!!!És nem tudom ki mondta itt hogy a forza és a gt között grafikailag nincs különbség!!De van de rohadtul nem érdekel elhiheted!!



JAH ÉS KI VOLT HANGSÚLYOZVA OKOSTOJÁSOK HOGY SZÁMOMRA JOBB A FORZA!!!NEM PEDIG HOGY MINDENKI SZÁMÁRA!!SZAL GRAT NEKTEK!!
18.
18.
Tilla25
Hát az autó listát elnézve a FM3 a sportosabb, feltuningoltabb autókat fogja felvonultatni. GT5-be családiasabb és hétköznapi autók fognak leginkább szerepet játszani. GT olyan emberknek való aki tényleg autó bolond mert minden évjáratból talál benne járgányt. Pl. 1888 egy mercedes. Kemény 1 LE-vel. Mondjuk ezzel nem igen fog az ember versenyezni mert egy gyalogos gyorsabban gyalogol de jól fog mutatni egy L. Gallardo mellett a gyüjteménybe. Meg azért meg látszik hogy a GT japán játék mert inkább a japán autókat favorizálja.
17.
17.
óvoda, komolyan...

nem is értem minek olvasok kommenteket, amikor más sem megy csak a flame?

ja tudom, hogy nevethessek rajta! :D
16.
16.
klemid
LOOOOL! Qva okosak vagytok ti ugye tudjátok. Most ti azt mondjátok, hogy a GT5-ben sok az autó és a Forzában pont jó? Szánalom... Amíg nemjött ki a Forza demója addig azt állítottátok, hogy a Forza és a GT grafikájában nincs sok külömbség de rájöttetek, hogy mekkora kaki ezért azt állítjátok, hogy a grafika nem számmít. Haggyuk már... Előre mondom, hogy a Forza 3 megsem közelíti a GT5-öt. Jah és miért fejlesztik olyan sokáig a GT5-öt? Talán azért amíért az a sok bug volt a Forza3 demóban. Egyébként minden PS3 exkluzív gamet sokáig fejlesztenek megis látszik! Szóval ne jöjjetek itt az olyanokkal, hogy a Prologuet próbáltam és tök szar volt mert az olyan mint egy nagy demó. Elég sok Xbox-ost hallottam, hogy mien nemigazán jó a Forza3 demóban a grafika és, hogy "bitos kijavítják a teljes játékban" mikor is jelenik meg 1-2 hónap mulva? Jah a Prologue meg már nemis tudom hány éve... Szánalom. Forzával még nem játszottam de amít láttam az elég is volt... Szép meg jó de csak a traillerekben...
15.
15.
Mortician
15: Azért ez fájt. Kezdjük azzal, hogy itt most az Forza-sok kezdték fikázni a GT-t. Látszik, hogy soha nem játszottál GT-vel különben nem beszélnél ekkora hülyeségeket. Nem azért lesz benne ennyi autó, hogy minddel végigvidd, de így legalább mindenki megtalálhatja azt, ami neki kell... "a forza mindíg is jobb volt mint a gran turismo!!!" Ja főleg, hogy a Forza sehol se volt még, amikor kijött pl. a GT 1-2. Másfelől mindkettőben van pozitívum, negatívum (bár ez relatív), amiben az egyik jobb a másiknál,de úgy meg ne ítélkezz, hogy nem is játszottál még vele... És mielőtt nekiállnál okoskodni, hogy azért írom csak ezt, mert PS3am van szólok, hogy XBOXom van...



Amúgy meg attól, hogy minden mondatod végére legalább két felkiáltójelet raksz nem fognak komolyabban venni. Szánalom...



14.
14.
Shadowman
Te jó isten!!Ez azért jó game lesz és sztem elég is az a 400 verda!!Nem kell ennél több!!!Amúgy meg azt nem értem hogy hogy jön ide a gt5!!Amúgy meg hamár itt veri egy két gyerek a pöckét a gt5-re,akkor grat neki!!Valószínű hogy mind a 950 verdát megfogod venni és mindel ki fogod pörgetni a játékot!!Na azt azért kétlem!!!Egy rallys játékban alig tudok választani 60 autó közül nem hogy 950-ből!!Ebből a 400-ból se nagyon fogok tudni!!Meg a másik fele hogy sztem a forza mindíg is jobb volt mint a gran turismo!!!Számomra legalábbis!!!Sokkal realisztikusabbnak éreztem a forzát!!!Hangulata is jobb,irányítása is!!Nekem a graff nem számít!!Pont letojom hogy a gt5 szebb lesz!!Én most fogok ezzel játszani és nem 1 év múlva mint a gt5-el!!!Vagy ki tudja mikor jön az ki!!!Na peace!!!
13.
13.
Miháj
azér a gt-ben azt a 950 verdát nem kell oéyan véresen komolyan venni. nekem ugye a négy van meg amiben az a hétszáz úgy jön ki hogy pölö r34es skylineból van sima, v-spec, m-spec, v-spec nür, m-spec nür, v-spac SE, satöbbi. akkor ezmost 6 kocsi vagy 1? akkor mennyi is az a 700?
12.
12.
bzsp
azért a 400 verda is sok...nem beszélve h mennyi lesz a GT5-ben:D
11.
11.
konkolyadam
Butaság. Nagyon is jó a Sony kontrollere. Mondjuk én még nem toltam se PS3-mal, se X360al, se Forzaval, de a GT4 számomra igen kulcsjáték. Szerintem nem bölcs dolog lehúzni egy játékot csak azért, mert már egyes emberek nem tudnak mit kitalálni. A Sony kontrollere igenis jó, a Microsofté is, és punktum.



U.i.: és a GT-nek bizony van játékélménye ^^
10.
10.
V1SoR
9: Ha 950-ből kivonunk 400-at, akkor nálam 550 jön ki,és nem 100. Am meg várjuk meg mindkettőt, azt az alapján döntse el mindenki,h neki melyik tetszik.

Egy ( nem teljes ) autólista : http://www.ultimatecarpage.com/forum/gaming/33712-gran-turismo-5-a.html
( a 2. oldalon is van még )
9.
9.
plusz ha gt5 ilyen ütemben készül sosem lesz kész...
8.
8.
Zseblámpina
GT5 vicc! 100-al több autó lesz benne, és? viszont a játékélmény egy kalap sz..! PS3-as kontroller iszonyú fos! irányithatatlan akármelyik játék!!!
7.
7.
jaysee82
És akkor mit kapunk egy NFS Shift-ben??

60 vagy hány autó????????

Én szégyelleném magam a fejlesztők helyében.
6.
6.
Horvi14
5.
5.
dzsiádzsó
Sajnos 2 lemezes lesz a Forza, egyik megnevezni nem kívánom személy :D remélem nem haragszik hogy elmondom, de kapott már kipróbálható verziót, csodálkozom nem végezte még a neten, és ő mondta ma próbálja ki, és 2 lemezt kapott :(...



Kár, de ugyanakkor bátor lépés is az MS-től hogy egy ilyen játékon "vezetik" be a kétlemezesdit, lehet vennem kell egy nagyobb HDD-t, és feltolni a játékokat :(
4.
4.
gamezz
szerintem a gt 5 semmiben nem lesz jobb ettől hiszen a prologue kipróbálása után elég nagy csalódás mindenben kivétel a grafika ami tényleg ütni fog de semmi egyéb, azt kéne már észre venni akik a gt 5-t várják és odáig vannak meg vissza hogy kúrvára nem akkora szimulátor mint aminek hírdetve van simán kéne még rajta programozni fizikában na de ebbe nem megyek bele, a forza 3 sem hibátlan, ez sem húúú de real driving, de persze nem is egy dirt 2 árkádia meg az nfs-ek szarhalmaza stb... most azt mondom hogy a forza 3 jókor jön mert már kell egy normális gamma ami nem a 12 éves árkád majmolóknak szól, persze ők is nyomhajták de minek...
3.
3.
amd33
Ez az hogy ag5 nem lesz jobb max kocsi felhozatalba de élményileg messze nem fog akora élményt adni mint a forza 3 ezt a gt5 p után mondom ami elég nagy kaki...
2.
2.
Mathia$
Király game lesz, gt5 pedig mégjobb nem is tudom hogy majd melyiket fogom jobban szeretni :D
1.
1.
simon 555
remélem megjelenés után is még kaphato lesz a limited editon os kiadás mert akk azt veszem:Pelvégre az 576 ban olcsobb a limited mint a sima:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...