Splinter Cell: Conviction - Egyszer akár PS3-ra is

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 21.
  • Érdekesség
A Ubisoft Montreal CEO-ja, Yannis Mallat egy interjú során elmondta, hogy van remény egy Playstation 3-ra szánt Splinter Cell epizódra is, ám ez még a jövő zenéje.
A Ubisoft Montreal CEO-ja, Yannis Mallat egy interjú során elmondta, hogy van remény egy Playstation 3-ra szánt Splinter Cell epizódra is, ám ez még a jövő zenéje.

Ugrás a galériához


Eddig úgy tudtuk, hogy a Splinter Cell: Conviction csak a Microsoft konzoljára jelenik meg, ám egy interjú során a játékot fejlesztő Ubisoft Montreal embere, Yannis Mallat elmondta, hogy van remény egy Playstation 3-as változata is. Elmondása szerint örömmel halják, hogy a Sony gépével rendelkezők is szeretnék, ha a sorozat megérkezne a masinájukra, ami akár egyszer meg is történhet. Természetesen ez nem hivatalos bejelentés, mindenesetre remény lehet a PS3 tulajoknak.
16.
Hororo
kitörölhtjük szerintem a seggünket ezzel a hírrel, viszont nekem np, mert veszek 360-at is
15.
PaSe3
A PS2-es Pandora Tomorrow nagy kedvencem volt. Szomorú voltam, amikor hallottam, hogy a Conviction csak X-re jön, de most már egyre biztosabb, hogy mi PS3-asok részesülünk a kallandból, már alig várom! Remélem nem kurják el, de ez hamarosan úgyis kiderül a 360-as kiadásból.
13.
ATi0021
"Eddig úgy tudtuk, hogy a Splinter Cell: Conviction csak a Microsoft konzoljára jelenik meg,"Nem kötekedésből, de a múltkor is, az E3monál is ilyenből lett kavarodás. Hogy mi az előbbi mondatban a hiba? Az hogy a Microsoft konzolja mellett PC-re is jön.
12.
Mathia$
Na ez se lesz box exklúzív? :))
11.
Goldps3
lényeg a lényeg . 2010 jó fajta évnek indul :DD
10.
bzsp
szerencsére nem tartozk rám, örülök h van boxra
9.
simon 555
9:ja csak osztán nehogy nagyobb legyen annak is a fustje mint a lángja...

mert eddigi álláspont szerint nem veszem meg,amit az IW muvel a szerverekkel PC re az eddigi álláspontom szerint a BC 2 lesz nálam a befuto:)
8.
wildláma
7: a novembert az a cím uralja kétség kívül :)
7.
Dcrysis02
6: Szerintem inkább attól a szörnytől féltek, amit mi MW2-nek becézünk. ;)
6.
dante92
2010! már megint eltolták a megjelenési dátumot! Annyira várom már! Úgy volt, hogy novemberben jön, de az nem jó, mert az Assassins Creed 2 is akkor jön. Fene a pofáját Ezio-nak:)!
4.
simon 555
2:de MGS most eloszor jon xboxra de Splinter Cell meg mindig volt PS3 ra is:Dde nekem annyira mind1XDde a játékot azért várom:)mikoris jelenik meg?
4.
simon 555
elnézést nem volt mindig PS3 ra inkább ugy mondom,hogy PS re mert a DA elott még nemvolt PS3:D
3.
klemid
2: Úgy vhogy...xD Bár nemtudom mit variálnak. Biztos most láttak egy kis pénzt a PS3-ban azt akkor már egyből mindent.
2.
tjames
Ha már a MGS jön boxra....
1.
Ricsiii123
ez mikor is jelenik meg ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...