SW: The Old Republic - Újabb háttérinformációk

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 25.
  • Videó
Link másolása
Az újabb trailerben újabb háttérinformációkat tudhatunk meg a nagyszerű történettel kapcsolatban, amely a játék egyik legnagyobb erőssége lesz.
Az újabb trailerben újabb háttérinformációkat tudhatunk meg a nagyszerű történettel kapcsolatban, amely a játék egyik legnagyobb erőssége lesz.


A Star Wars univerzumban játszódó MMO nagyszerűnek ígérkezik, ezt bizonyítja a két új előzetes is, amelyből ismét néhány érdekességet tudhatunk meg. A játék megjelenése valamikor a következő esztendőben várható, kizárólag személyi számítógépekre.

7.
7.
Revan89
én is jelentkeztem testernek, olyan jó lenne már kipróbálni. :)
6.
6.
Ghost
#5: Zárt béta tesztre a jelentkezők közül választanak, bizonyos tényeket szem előtt tartva, vagy éppen véletlenszerűen. Az ilyenekért nem kell fizetni, mivel a munkájukat segíted a teszteléssel. Ha bárhol hibát találsz, akkor azt jelented nekik, így ők ki tudják azt javítani. A zárt béta után a legtöbb esetben szokás egy nyílt bétát is tartani, ahol bárki tesztelhet, majd ezután következik a játék megjelenése. Először az előrendelőknek teszik elérhetővé, majd az összes többi vásárlónak is. Jelenleg ez a trend az MMO-k piacán, nem hiszem, hogy a fejlesztők eltérnének ettől. Szóval a lényeg az, hogy jelentkezz ha tesztelni szeretnéd, és ha szerencséd van, akkor bekerülsz.
5.
5.
nandi77
És ehez a teszteléshez mennyit kell befizetni és hogyan lesz akkor elérhető a játék?
4.
4.
mdr88
hát ha szeretnétek bétázni akkor javaslom (bár lehet h feleslegesen) hogy regeljetek be a hivatalos oldalon és jelentkezzetek a játék tesztelésére, ahogy jómagam is tettem azt...jó lenne ha nem csak külföldiekkel lenne körülvéve az ember :-D
3.
3.
n_csacsi
#1: sztem karácsonykor v január elején már bétázhatunk :)
2.
2.
Ecneb
Az bizony jó kérdés! Alig várom, hogy kipróbálhassam!
1.
1.
gaurone
Valaki nem tudja hogy mikor kezdik a bétát?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...