Fizetős szolgáltatásokkal bővítené a Sony a PSN-t

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A PlayStation Network egyik tagadhatatlan előnye a Live-val szemben, hogy ingyenes, nem véletlen, hogy emiatt nem egy játékos döntött a PlayStation 3 mellett.
A PlayStation Network egyik tagadhatatlan előnye a Live-val szemben, hogy ingyenes, nem véletlen, hogy emiatt nem egy játékos döntött a PlayStation 3 mellett.

Ugrás a galériához

Nincs is idegesítőbb annál, hogy a megvásárolt konzol és játék mellett még azért is fizetnie kell az Xbox-os játékosoknak, hogy online játszhassanak kedvencükkel. Az ingyenes multiplayer a PS3-tulajok kiváltsága, más kérdés, hogy a minap a Sony is bejelentette, hogy fizetős szolgáltatásokkal bővítené a PlayStation Networköt azzal a nem titkolt céllal, hogy többet keressen a cég a játékrészlegen keresztül. Persze nem kell megijedni, Kaz Hirai elmondása szerint alapvetően továbbra sem kellene fizetni a PSN-ért, sőt a már működő szolgáltatásokat (online játék, Facebook és a többi) sem érintené a változtatás - szimplán lesznek olyan - még be nem mutatott - prémium szolgáltatások, amiért a pénztárcánkhoz kell majd nyúlnunk.

10.
10.
ps3
#10: demokrácia van!!

Legyen szebb jövőnk!!

Üdv
9.
9.
dehogy haragszom, legyen nektek igazatok, nekem teljesen közömbös hogy kinek lesz igaza mert nem vsz hogy bármelyikünk is rá tudna hatni erre - ergo kár ezen agonizálni.

én csupán esélyeket latolgattam.

de két dolgot ne feledjetek: hogy nem a fradi meccsen vagytok, és hogy a sony nem a máltai szeretetszolgálat.

igaz még mindig gerincesebb mint egy m$, de ... és ott a de már megint.

szebb jövőt :)
8.
8.
ps3
#8: Nem haragudj,én ezt nem hiszem el neked!

Egyébként ez abszurd,hogy azért választott a paraszt ps3 at mert az online ingyér van??!!!! EZ mi??? Az nem lehet hogy a ps3 tulajok legalább fele azért választotta mert szimpatikusabb mert olvasott róla utánna nézett ,és jegyszrűen jobbnak találja???Vicc

Az meg hogy fizetős lenne a Psn?Meg ha majd kell nekik a pénz??Később fokozatosan???

Én szerintem ha annyira le akarták volna rántani rólunk a bőrt,akkor amint 1 év késéssel kiadták a ps3-at már fizetőősnek kellett volna lennie,mertugye emlékezzünk már milyen kiesés volt az első évben a sonmynak a ps3 miatt???meg BLABLA: sokbakerül előállitani blablaa...sztem mindneki azt szeresse amije van de azért a levegőbe nem kell beszélni,pontosabban írni!!!! BÉke mindjáunknak!!! :)
7.
7.
#6:

na ezért birom az embereket: játsszák a játékot amit a világ ad nekik, néha keseregnek hogy húznak a láncok amit maguk vettek saját magukra amikor önként kiadták az irányitást a kezükből, közben meg feltétel nélkül és mindig elhiszik hogy rosszabb már nem lehet. kis naiv kölykök. a másikat persze baszogatják közben ahol érik, disznó nézi le a disznót LOL.

a helyzet viszont igen egyszerű: a dolgok nem fognak maguktól megváltozni. és igen, lehetséges hogy fog ez még pénzbe kerülni - mert hülye lenne a sony ha nem kérne pénzt érte. nem holnap, majd amikor itt az ideje. majd amikor bejön a mozgásérzékelős cuccos, vagy elég erős lesz az online közösség, vagy egy várt esemény megtörténik. ne aggódjatok, a sony sem jobb mint a m$ vagy akárki más.

szépen fokozatosan, idővel. :)
6.
6.
cross56
Hát ez jól hangzik,és nekem bizony xbox360-om van :D
5.
5.
Mathia$
#2: jobb ha befejezed a jövendölést mert moloj neked ugrik! xD csak vicc



Nah ez cool lesz :)
4.
4.
Lachgas
Igazuk van. Ha valaki többet akarna annál ami most van ( kényesztetést ) ;D az prémium elöfizetö lesz.
3.
3.
csery8
Kíváncsi vagyok ezekre a Prémium szolgáltatásokra :)



2) Biztos hogy nem lesz fizetős az Online játék ;)
2.
2.
idővel majd azért is kell, ne aggódj... :)
1.
1.
peterpal7
Ez azért még mindig sokkal jobb mintha már azért kéne fizetni hogy online fel tudj menni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...