Csúszik a PC-s Battlefield: Bad Company 2 bétája

  • Írta: fojesz
  • 2009. november 27.
  • Bejelentés
Bár szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint mégsem indul bétatesztje a PC-s Bad Company 2-nek, a DICE szerint nem kell aggódni, csak egy kisebb késésről van szó.
Bár szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint mégsem indul bétatesztje a PC-s Bad Company 2-nek, a DICE szerint nem kell aggódni, csak egy kisebb késésről van szó.

Ugrás a galériához

A jelenlegi tervek szerint így nem decemberben, hanem a jövő év elején indul el a tesztelés, ám a fejlesztők bejelentették, hogy cserébe és a PS3-as béta sikerén felbuzdulva növelik a szerverek kapacitását, hogy még többen érhessék el a béta egyébként nyílt tesztjét. Napvilágot látott az is, hogy miben lesz más a PC-s verzió: az ígéretek szerint a játékot harmincketten játszhatják majd egyszerre, támogatott lesz az utolsó három DirectX-generáció, továbbá lesznek dedikált és privát szerverek is. A végleges változat március 5-én kerül az európai boltok polcaira.

16.
16.
mcwolf
#15: A BF2 single-je egy nagy nulla. Gyakorlatilag a multi bot-okkal. Viszont online játszva az egyik legjobb, legintenzívebb cucc. A PS3-as béta alapján minden online konzolos háborús FPS-t maga mögé fog utasítani. Nagyon ott van a cucc!!!
15.
15.
shooter1234
#12: Kössz az infót. Én amúgy jobban várom az 1943at, mert az egész szériából az 1942 tetszett a legjobban. A Vietnam már nem nagyon, a Battlefield 2 meg már még annyira se, mert túlbonyolították, telerakták fölösleges dolgokkal, legalábbis a singleplayerben egyáltalán nem volt jelentősége, mert az egész csapatjátékra épült. Nekem meg akkor nem volt netem, mikor a BF2vel nyomtam, most meg már hidegen hagy.
13.
13.
Mathia$
#9: épp azt írtam hogy ez lett a jobb, sztem nem értettél.
12.
12.
Batri
#11: állitólag még a BC2 megjelenése előtt kiadják...csak a motorral sz*rakodnak, mert nem PC-re lett megirva
11.
11.
shooter1234
És a pc-s Battlefield 1943mal mi van? Az már megjelent? Vagy nem is lessz PCre?
10.
10.
crysis the best
KÁR, KÁR !! már nagyon várom ....
8.
8.
Mathia$
Ezzel a game-el sokkal többet törődtek a fejlesztőj mint a MW2vel. Persze sajna ennek nem lesz akkora sikere.
7.
7.
2oo9.sTanKe3e
én mért nem találom hozzá sehol a bétát?(ps-en) :S
5.
5.
CoDer
kira game lesz, csak ne szálljanek el a gépigénnyel!
4.
4.
Sarkadi
3.
3.
laca009
De rossz xD de akkoris legalább jön:)
2.
2.
Batri
Ps3-on kipróbáltam a bétát és nagyon hangulatos!

egyik csapattársammal nyomultunk előre, és megtámadtak minket, őt leszedték én berohantam a közeli házba... jött egy ellenséges tank, szétlőtte a ház falát, majd 2 ellenség berohant és sz*rrá lőttek XD

a PC-sre is mindenképp szerzek egy kulcsot
1.
1.
peterpal7
Nagyon jó game lesz! Bétára mindenképp szerzek kulcsot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...