A jövőben is támogatott lesz a deszka-kontroller

  • Írta: fojesz
  • 2009. december 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Tony Hawk magabiztosnak látszik, nem elég, hogy megkérdőjelezte a Ride-kritikák hitelességét, abban is szentül hisz, hogy az új kontroller jelenti a sorozat jövőjét.
Tony Hawk magabiztosnak látszik, nem elég, hogy megkérdőjelezte a Ride-kritikák hitelességét, abban is szentül hisz, hogy az új kontroller jelenti a sorozat jövőjét.



A profi gördeszkás úgy gondolja, hogy a jövőben újabb játékok készülhetnek az Activisionnél, amelyek támogatják a Tony Hawk: Ride-dal bemutatkozott spéci kontrollert. Nem csak gördeszkás játékok, akár snowboardosok is. A terv eredetileg is így szólt: a játékosok megveszik a kontrollert, amely minden más játékot támogat majd, hogy ne kelljen például újabb műanyag deszkára beruházni. Hawk egyébként nem tartja kizártnak, hogy idővel a Natalt és a PlayStation 3 mozgásérzékelős kontrollerét is támogatni fogja a sorozat.
3.
3.
Quent1n
Ezt mondja mert ezt kell mondania... Majd a saját nevével fémjelzett játékot fogja retkelni a sajtóban.. hát persze... :P
2.
2.
bence51
Valamennyire egyet kell értenem Tony-val.Nekem teccik az ötlet bár még nempróbáltam de ha tökéletesitik a kontrollert (mert a tanulópénz már megvolt) akkor tényleg ez lehet a "jővő"...bár majd meglátjuk, munkából hazajövet nemhiszem hogy bármelyik tony hawk fannak lenne kedve ugrálni még pár órát a kényelmes kontroller/billentyűzet helyett :D.
1.
1.
Lachgas
" .......hogy ne kelljen például újabb műanyag deszkára beruházni."

------ Ha nem is évente de szerintem 2évente kifognak uj deszkát adni amivel jobb a testtartás, lessz benne majd hütés is h ha izzadna a lábad.... és a többi....



láttam rólla egész jo kis tesztet, de nagyon nem nyerte el pénztárcám áldását



nemtudja valaki hogy hány db-ot adtak el már belölle?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...