Borderlands - A második DLC kedvcsinálója

  • Írta: Ghost
  • 2009. december 31.
  • Videó
Tegnap vált elérhetővé a Mad Moxxi's Underdome Riot címre keresztelt DLC Xbox 360-ra, január 7én pedig PS3-ra is megérkezik a most mozgásbe lendülő csomag.
Tegnap vált elérhetővé a Mad Moxxi's Underdome Riot címre keresztelt DLC Xbox 360-ra, január 7én pedig PS3-ra is megérkezik a most mozgásbe lendülő csomag.


A második kiegészítő az egyjátékos kampányban ígér új izgalmakat, hiszen új játékmenetbeli újdonságokat is felfedezhetnek a vásárlók. A csomag elsőként az Xbox 360 tulajok számára vált elérhetővé, majd hamarosan megérkezik a Sony masinájára is, valamivel később pedig a PC tulajok is belevethetik magukat az új kalandokba.
12.
Balar66
Csatlakoznék maxgarham véleményéhez. Mi 3-an toltuk végig a gamet coop-ban vagyis csak 2-en fejeztük be a 3. haverom beunta. Ami nem is csoda, mert tényleg elég egyhangu. Nekem így elsőre bejött ez a fajta grafikaii megoldás, de maga a játék sok érdekeset nem tudott felmutatni. A kiegészítő hangulata viszont bejött. :)
11.
tombar
"itt téma lezárva,itt a pont. "

hát ezen bekuláztam hehehe :D

ez valami hatalmas :D
9.
Batri
#8: te nem vagy normális...ez egy RPG a TF2 pedig egy multi játék...az ég világon semmi közük egymáshoz...
6.
Killerbee
#3: En meg mindig jobb szeretem az ilyet mint a legtobb hentjátékba ahol az effektektol szart se latsz, meg csilli-villi minden.

Egyedul jatszva elkepzelheto h unalmas egy ido utan, de ezrt is van coop.
6.
Batri
#1: sztem meg csak egyszerűen noob vagyklemid te meg...áhh no comment
5.
klemid
LOL osztalytarsaim errol beszeltek mekkora jo jatek. Hat latom nem az. xD
4.
Shadowsomi
Nekem viszont nagyon bejött :D Sztem nagyon hangulatos, grafika jó, az előttem szólóval ellentétben nekem tetszik hogy cellshaded graffal van megcsinálva ez az fps játék. Coopba meg aztán pfuh. KIRÁLY!! :D Úgyhogy várom szeretettel ezt a kis DLC-t :D
3.
Yagami Light
1:

Hát én is nagyot csalódtam benne. Én bírom ezt a Cell Shade (rajzfilmes) féle grafikát, de lövöldözős játékhoz szerintem nem illik.

Ez önmagában még nem is olyan nagy baj, de én a játékban semmi látványosságot nem látok harc közben. Se látványefekt, se hangefekt ami megfogna. Különben ezt a játékot még a Modern Warfare 2 kijátszása után kezdtem el. Az irányítás tiszta ugyanaz, nem is kellett hozzászokni :D Én egyhangúnak találtam a játékot és inkább abbahagytam.
2.
szajoli
#1: Neked:D Van akinek tetszik :) Főleg coopban ;D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...