Starcraft 2: Wings of Liberty - protoss missziókkal

  • Írta: fojesz
  • 2010. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard hivatalosan is megerősítette a korábbi feltételezéseket, miszerint az első Starcraft 2 epizódban néhány küldetés erejéig a protoss is játszható faj lesz.
A Blizzard hivatalosan is megerősítette a korábbi feltételezéseket, miszerint az első Starcraft 2 epizódban néhány küldetés erejéig a protoss is játszható faj lesz.



Mint azt bizonyára tudjátok, a Blizzard a Starcraft 2 frakciónkénti feldarabolása mellett döntött, így a várva-várt folytatás három különböző alcím alatt jelenik majd meg, természetesen jóval több extrával kiegészítve, mint amire eredetileg számítottunk. Az idén megjelenő Wings of Liberty alapvetően a terran történetét mesélné el, ám a Blizzard bejelentése szerint néhány küldetés erejéig a protoss is játszható lesz. Hogy miként, azt nem tudni, legtöbben arra tippelnek, hogy a protoss-missziók amolyan prológusként vezetnék fel a tényleges hadjáratot. Ahogy a Blizzard munkatársai elmondták, ezek a feladatok nem készítik fel a játékosokat a multira, hiszen nagyon sok egység, épület és fejlesztés kimarad majd a mini-kampányból, sőt úgy gondolják, még a fő szálat végigjátszva sem tanulhatunk meg minden fortélyt - az egyjátékos mód elsősorban egy jó történetet mesél el, a multihoz további gyakorlás szükséges.
5.
5.
Teuton
A multi annyira nem is érdekel, én a történetéért szeretem az SC-t, az valami hatalmas!

Biztos vétel lesz ez is amint akciósan kezdik el árulni :D
4.
4.
pyro
Darabokban vagy egyben de várjuk szeretettel szerény otthonunkba! :)
3.
3.
fredbm
darabolas...ugyan mar... miert nem daraboljak mindjart szet a wowot is?mondjuk minden dvd-n 1 quest xD
2.
2.
Ecneb
Hát...már jó ideje várunk rá...De szerintem megérte, hisz egy remek játékkal állnak majd elő!

Már csak abban reménykedem, hogy a Diablo 3 is lesz ilyen jó.
1.
1.
G-gamer
Aggyák mán ki :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...