Már készül az első EA-s Facebook-játék

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavaly felvásárolt Playfish már dolgozik az első Facebook-játékon, amely az Electronic Arts egy jól ismert sorozatán alapszik majd - jönnek a Tiberium-farmolós alkalmazások?
A tavaly felvásárolt Playfish már dolgozik az első Facebook-játékon, amely az Electronic Arts egy jól ismert sorozatán alapszik majd - jönnek a Tiberium-farmolós alkalmazások?



Ahogy azt a Facebook-játékokról írt tesztünkben is olvashattátok, az úgy nevezett szociális játékok piaca hatalmas és egyre inkább növekszik. Tavaly az Electronic Arts felvásárolta az egyik legismertebb alkalmazásfejlesztő csapatot, a Playfisht, elnökük, Kristian Segerstrale szerint pedig készül az első Facebook-játék, ami egy jól bejáratott EA branden alapszik majd. További támpontot nem árult el az úriember, viszont tény, ha a korábbi munkáikhoz hasonló színvonalú programot tesznek le az asztalra, óriási népszerűség vár rá az elsősorban casual felhasználók körében, ez pedig hosszú távon az érintett sorozatra is kiváló hatással lesz. Segerstrale megjegyezte továbbá, hogy komoly jövő vár az ilyen játékokra, a következő két évben óriási iramban növekszik majd a piac.
7.
7.
zola2000
Igen de ha mindenki az iwiwen van fenn, akkor az ember sajnos rá van kényszerítve hogy oda regisztráljon.
4.
4.
StoryTeller
#3: azért vannak kivételek. :D
3.
3.
zola2000
Jajj, a facebook egyre jobb, de magyarországon mindenki a hülye iwiwen van fenn...
2.
2.
abydos
Igen, mondogatják ott arra fele, hogy a C&C és még inkább a Tiberium sorozat a Facebook felé kacsintgat... Én nem tudom, ezt érdemli-e a sorozat vagy ép ez hozza el a megérdemelt dicsőséget?



Daks cikkét elolvastam a Facebookról, talán van remény, hogy a sorozat valami más felé menjen és ugyanúgy minőségi és élvezetes formában. Szívügyem a Tiberium, aki hallott egy kicsit is rólam, tudja :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...