iPhone-ra is megjelenik a Street Fighter IV

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Apple telefonján is tiszteletét teszi mindenidők egyik legnépszerűbb verekedős játéksorozata, a Street Fighter - a negyedik rész átirata meglepően pofásan néz ki.
Az Apple telefonján is tiszteletét teszi mindenidők egyik legnépszerűbb verekedős játéksorozata, a Street Fighter - a negyedik rész átirata meglepően pofásan néz ki.

 

Az iPhone-os változat pontosan azt a grafikai stílust követi, amit a nagygépes verziók is, s ahogy a képeken látszik, nem is rossz eredménnyel. Egyelőre csupán Ryu és Ken lettek megerősítve, mint játszható karakterek, de a fejlesztők szerint komoly szereplőválogatásra számíthatunk, amelyben nem csak a negyedik, hanem a korábbi epizódok hősei is helyet kapnak, minden kombójukkal és képességükkel együtt.

Ugrás a galériához

Várhatóan többféle irányítási séma közül választhatnak majd a játékosok, így remélhetőleg mindenki megtalálja majd a számára legkényelmesebb variánst. Erre nagy szükség van, ugyanis a játék támogatni fogja a bluetooth multiplayert, a győzelemhez pedig nem árt rágyúrni az egyik változatra. A megjelenési dátumról és az árról nincsenek hírek, viszont a Street Fighterért felelős projektmenedzser, Natsuki Shiozawa már utalt rá blogjában, hogy a következő átirat a PSP-s változat lehet.

4.
4.
vaszika
Az iphone jatekok kozul az egesz megy ipod touch-on is?
3.
3.
rolmanus
#2: Én közéjük tartozom. :D
2.
2.
Cayman
Jól néz ki, de azt most leszögezem: ha olyan nehéz lesz irányítani mint a nagygépes verziókat, akkor tuti nem fognak belőle sokat eladni. Az iPhone nem egy játékkonzol, nem kellene rétegjátékot készíteni rá. Mármint réteg-irányításos játékot. Kevés elmebeteget ismerek aki igazán tud játszani a szériával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...