USSR NFSU CUP - 15. forduló

  • Írta: UnSeeN
  • 2004. december 7.
  • Hír
Link másolása

Nagy változások történtek a kupasorozatban. A túl sok játékos miatt megszületett egy kvalifikációs rendszer. A kvalifikáción született  eredmények alapján a legjobb 32 kerül be az adott versenyre ezáltal nehezedett a verseny is, hiszen itt már tényleg csak a legjobbak versenyeznek. A csapatok terén is született 1-2 válzotás, mert volt olyan csapat mely megszűnt, majd később más néven újraalakult, illetve történt összeolvadás is. Szerencsére a mieinket ez nem nagyon zavarta és folyamatosan hozzák a jó eredményeket, ráadásul bővült a csapat 2 fővel SzZs és Kriszián személyében. Az összetett eredményeket tekintve csapatban nem tudtunk javítani, de az országok közötti versenyben 2 helyet javítva már a dobogón vagyunk. 

Sajnos a csapat vezetője Kopasz lecsúszott a legjobb 10 játékos listájáról, de Circuitban még szilárdan tartja a magát a 8-9. helyen. Újdonság, hogy ezzel együtt lett egy másik  top 10-s játékosunk is méghozzá Vivienne személyében aki a Dragban olyannyira alázza a mezőnyt, hogy már a 4. helyen van holtversenyben. Ha

több futamon indult volna még talán az első helyért is csatázhatna, de így az utolsó verseny előtt, egy jó szerepléssel a dobogó talán még elérhető lesz számára. A hétvégén ismét jól gyűjtögetett a csapat, (Kopasz 9 pont, SzZs 31 pont, Vivienne 29 pont) és összesen 69 pontot szereztek. Az idegenlégiós, és éppen csapatott váltott SCREAM  22 ponttal javította a magyarok eredményét az országok közötti versenyben.

Linkek:

A HMS Klán oldala

USSR NFSU Cup (hivatalos oldal)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...